cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Instagram için en güvenilir hızlı vpn tavsiyesi

(Topic created on: 08-09-2024 12:28 PM)
131 Views
russmillie
Active Level 1
Options
Samsung Members

S22 ultra cihazım var. Android için beğendiğiniz vpn leri yazar mısınız?

0 Likes
17 Comments
mongoosem5
Active Level 7
Samsung Members
1.1.1.1
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Öncelikle dns ve proxy gibi yöntemler vpn kadar güvenli olmuyor. O yüzden bende bu konuyu dünden beri araştırdım. Size bilgilerimi aktarayım.
Ücretsiz vpn'ler olarak proton en iyisi denilebilir. Açık kaynak kodludur. Eğer güvenliğinize ve gizliliğinize önem veriyorsanız proton vpn kullanabilirsiniz. Ama vpn kullanırken hız benim için önemli diyorsanız windscribe öneririm ama proton kadar güvenli olmaz. Ve proton vpn'de bir veri sınırı yoktur üstelik arayüzü'de sade olduğu için rahat kullanırsınız.
furkvn
Active Level 1
Samsung Members
Link var mı kankam
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Hangi vpn'nin linkini istiyorsun
0 Likes
furkvn
Active Level 1
Samsung Members
1111 çok övülmüş güvenlikten yana bir sıkıntı yaşatır mı
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Güvenlir ama İyi vpn'ler kadar güvenli olmaz.

Şu 2 linklere bir bak burada siber hocam bu konuda çok bilgili olduğu için foruma durumu anlattı.
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Bu-VPN-ler-Kıytırık-Uzak-Durun/td-p/16756509?src=ShareByUs...

https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/DNS-Daha-mı-İyi-Çok-Bilmişlik-Taslamak-Gereksiz-Ego/td-p/1...
furkvn
Active Level 1
Samsung Members
Öncelikle çok teşekkür ederim bir soru daha soracağım sıktıysa affola :)
Proton bana da mantıklı geldi ama hız için hep başka şeyler önerilmiş. Hız konusunda çok bariz bi yavaşlama oluyor mu?
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Sıkmadınız beni zaten buranın amacı insanlara yardım etmek. Proton'da çok yavalaşma olmuyor ama diğer vpn'ler tabiki daha hızlı ama onlarında eksi yanı proton kadar güvenliği sağlam değil. Rica ederim 🙂