cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hangi operatör çekimi iyi

(Topic created on: 09-22-2024 09:07 AM)
260 Views
cnc_kny_S24
Active Level 6
Options
Samsung Members

Merhaba arkadaşlar 19 senedir Turkcell kullanıyorum iş yerinde wifi var evde wifi var dışarıda kullandığım lazım olan internet 3-5 GB fazlası sürekli boşa gidiyor 10GB paketim vardı 30GB zorladılar başka paket seçemiyorum fiyat ise 210tl den 650tl oluyor bende çıktım Bimcell geçtim fakat sevmedim şehir içi iyi ama yolda çekmiyor bazen konuşurken pat kapanıyor konuşurken interneti kesiyor...

Pttcel nasıl düşünüyorum
Netgsm varmış
Vodafone önermeyim onuda denedim oda kandırıyor 10GB var ama gerçekte sana sunduğu 4 GB 1000DK vermiş ama konuşunca 600DK Vermiş
Önerisi olanları dinlemek istiyorum
8 Comments
alierenkocamann
Active Level 10
Samsung Members
Turkcell en iyisidir netgsm de turkcell baz istasyonlarını kiralamış onlar üzerinden hizmet veriyor bankalara bakın kullandığınız bankalarla anlaşmalılarsa çok bir problem yaşatmaz diye umuyorum ama yeni operatör olduğundan volte wifi araması gibi bazı ekstra özellikleri henüz açamadılar
cnc_kny_S24
Active Level 6
Samsung Members
Bilgi için teşekkürler
kerem_s21fe
Active Level 6
Samsung Members
En iyi çeken şuan turkcell ama en üç kağıtçısıda o malesef
cnc_kny_S24
Active Level 6
Samsung Members
Turkcell üç kağıtçı değil pahalı 3 kağıtçılığı diğerleri yapıyor 3ünüde denedim 2GB oyun indir turkcell 2gb düşer vodafone 8gb düşüyor inanmayana kanıtlarım resimleri var 1 günde çıktım
kerem_s21fe
Active Level 6
Samsung Members
Bu basit bişey değil. İyi yakalamışsın şikayet falan etseydin keşke
0 Likes
cnc_kny_S24
Active Level 6
Samsung Members
Not Fiyat artışları tek Turkcell yapmadı Turkcell Turktelekom Vodafone aynı tarifede aralarında 20tl 30tl oynuyor pek farkları yok pahalılık var
0 Likes
Erenayy
Active Level 6
Samsung Members
En iyi çeken türktelekom birinde turkcell var köye gittiğimizde türk telwkom 4.5g 5 diş çekiyor onunki 1 diş bipe zor çekiyo tabi senin olduğun yerde iyi çeker mi bilmem
0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 5
Samsung Members
Turkcell premium gibidir amiral gibi
Diğerleri A serisi gibidir bütçeye göre
0 Likes