cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy gelişmesi

(Topic created on: 04-26-2025 01:47 AM)
25 Views
İzgi
Active Level 3
Options
Samsung Members
Öncelikle şunu söylemeliyim ki Samsung dan başka telefon kullanamayan birisi olarak 
Yapay zeka ile çok güzel fotolar çekiliyor evet ama başka marka telefonları kamera yönünden Samsungun elit serisi olan S serisini geride bırakmak üzre bence s26 serisinde kamerada ve şarj gücünde birazdaha geliştirilmesi gerek 
Şarj gücü 45w evet ama 120 hatta 240w şarj gücüne sahip telefonlar var en azından 65w veya 90w olabilir. Umarım böyle mesajlara ilgi gösterilip geri dönüş yapılır .
Ayrıca bazı markalar adaptör koymuyor diye Samsung da koymuyor bir eksi bence ama çoğu markada ise adaptör var Samsung dan gereğini bekliyoruz ...

14 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Samsung Members
Zaten pahalı olan seriye bu özellikler gelirse fiyat çok daha fazla artar. Neredeyse 2 katına çıkar. Özellikle Türkiye'de satış oranları çok düşer.
İzgi
Active Level 3
Samsung Members
Pek sanmıyorum marka vermicektim ama vivo x200 pro mesela kamerası da güzel şarj gücü yüksek hepsi var parlaklığı 4500 nit ama fiyatı s24 ultra ile aynı
Huawei pura 70 ultra aynı şekilde
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Samsung Members
Vivo Samsung kadar premium bir marka değil hocam. Burada dikkat edilen şey özellik çokluğu değil markanın fiyat politikası ve premiumluk seviyesi maalesef
Utku48
Active Level 7
Samsung Members
Ama içinde Samsung kadar özellik yok mesela. Hani iPhone'cular alıştık ve yazılımı güzel diyerek alıyor ya telefonu Samsung'un da arayüzünün bir alıcısı var. Hardware özellikleri bir yana yazılımsal özellik olarak da Samsung çok önde. Yapılan testlerde de iOS'ten sonra en akıcı çalışan arayüz OneUI deniyordu. O yüzden fiyatı yüksekten koyabilmesi ve yine de satış yapması normal Samsung'un.
İzgi
Active Level 3
Samsung Members

Evet tabi ama burda kamera da önemli tabii kötü değil ama gelişmesi gerek
blackjack11
Active Level 6
Samsung Members
Hocam hızlı şarj bence önemli değil gereksiz özellik
0 Likes
İzgi
Active Level 3
Samsung Members
Sizin açınızdan öyle olabilir ama önemli olarak düşünen kullanıcılar da olabileceğinden eminim benim dışımda
blackjack11
Active Level 6
Samsung Members
Hızlı şarj yerine daha uzun süre giden pillerin kullanılması lazım Çinliler uğraşıyor baya
Samsung Members
Hızlı şarj inanılmaz bir özellik güçlü bir batarya kadar önemli mesela kulaklığımı 5 dakikalık şarj ile 3 saat kullanabiliyorum telefonda aynısı olsa çok iyi olurdu.