cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Gönderilerin Erken Kapanması Hakkında Fikrim Var

(Topic created on: 04-30-2025 10:20 AM)
114 Views
HalidErdoğan
Expert Level 5
Options
Samsung Members
Evet arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere moderatörler gönderileri hemen kapatıyor. Daha 3 saat önce açtığım bir gönderinin hemen yorumlara kapanmasıda enteresan gerçekten.

Bu yorumlar herhangi bir çözüm belirtisi olmadan neden kapanıyorki? Samsung Members'ın amacı insanların sorunlarını çözmesi değil mi? Bu gönderiler erkenden kapandığı zaman Members'ın bu asıl ve ne önemli amacı yok olmuş olmuyor mu? Gerçekten burada akıl almaz bir çelişki var ve o kadar isyan etmemize rağmen takmıyorsunuz bizi ve gerçekten sıkıldım artık. Fikrime gelecek olursak:

Hani gönderideki sorun çözüldüğü zamançözüldü olarak işaretleniyor ya. Bu gönderiçözüldü diye işaretlenmeden kesinlikle hemen kapatılmaması lazım. Çünkü ortada çözülmemiş bir şey varsa bu gönderi neden kapanıyorki? Bu gerçekten saçmalıktan başka bir şey değil. Tamam; konu çözülse bile bilmeyen olur, unutan olur işaretlemez. Burada da siz devreye giriyorsunuz. Yıllar önce yaptığınız gibi eğer gönderideki sorun gerçekten çözülmüşseçözüldü şeklinde işaretleyin, bu zaten yararlı bir şey. Burada insanlara yardımcı olmak isteyen insanlar var. Tek tek gönderilere bakıp yardımcı olmaya çalışıyorlar, onların da işini kolaylaştırırsınız. Ve tabikide bir gönderi çözüldü diye işaretlendiği zaman hemen gönderiyi kapatmayın.
Bir insan yardımcı olur ve sorun çözülüpçözüldü diye işaretlenir. Ama sorunun sahibi karşı tarafa teşekkür etmek ister. Bu durumda gönderi yorumlara kapalı olmasın.

Bunlar tek tek açıklıyorum ya Allah kahretmesin sizi bizi düşürdüğünüz durumlara bakın ya. Basit bir şekilde mantıklı düşünüp akıl yürüyemiyorsunuz ya ne diyeyim ben size.

Neyse, özet geçecek olursam:
1) Gönderideki sorunçözüldü diye işaretlenmeden gönderiyi kapatmayın. Eğergerçekten çözülmesine rağmen işaretlenmemişse o gönderiyiçözüldü diye işaretleyip biraz vakit geçtikten sonra kapatabilirsiniz. 
2) Gönderi çözüldü diye işaretlendikten sonra hemen gönderiyi kapatmayın.
3) Eğer gönderi çözülemezse ve gerçekten bir öneri de yoksa yine kapatmayın. Kapatacaksanızda en az 24 saat bekletinki başka biri o zaman dilimi içinde yorum yapıp sorunu çözebilsin. Herkes hemen aktif olacak diye bir şey yok, herkesin özel durumu birbirinden farklı.

Evet, bu şekilde genel bir sorun değerlendirmesi ve çözüm önerilerimi içeren bir gönderi yapmak istedim. Artık bu duruma gerçekten bir dur dememiz lazım çünkü yaptıkları saçmalıktan başka bir şey değil arkadaşlar.
Sizin de bir öneriniz varsa lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Ayrıca destekleriniz gerçekten çok önemli. Lütfen desteğinizi bir şekilde belirtin ve bu duruma bir son verelim artık.

Teşekkürler. 
7 Comments
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Samsung Members
dediklerinde haklisin ve iyi dusunmussun ama moderatorler bizi onemsemedigi icin gerceklesecegini pek dusunmuyorum
Samsung Members
Çok haklısın Halidim ya En azından 12 saat açık kalmalı Eskiden gayet iyiydi Ne bu şimdi dalga geçer gibi, modlar da hayalet olmuş
HalidErdoğan
Expert Level 5
Samsung Members
Valla abi gına geldi artık patlıyor insan bir yerde
Samsung Members
Aynn ya Bir de standart bi süre de yok, kafalarına göre

Aslında bu sorunun başka bir çözümü de var Yabancı memberslarda gördüm konular solved ve unsolved yani çözüldü ve çözülmedi şeklinde iki bölüme ayrılmış çözülmeyenler çözülene kadar orda devam ediyor Bizim tr Membersta iş yok malesef 😔
HalidErdoğan
Expert Level 5
Samsung Members
Aslında abi mantıklıymış bahsettiğin yabancılardaki sistem bizde de olsa güzel olurdu aslında. Zaman içinde gelir İnşallah diye umalım, tabii mevcut sorunlar da düzeltilir İnşallah
Samsung Members
İnşallah ya En azından belli bi süre çözüm için açık kalmalı konu Ne diyelim, pek umudum yok ama belki saksı falan düşer kafalarına 😂 🙏
HalidErdoğan
Expert Level 5
Samsung Members
İnşallah abi düşsün o saksı artık 😄