cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Erkekler beyaz renk telefon kullanamaz mı?

(Topic created on: 06-11-2024 01:22 PM)
846 Views
EminC-A54-BudsFe
Active Level 6
Options
Samsung Members
merhaba arkadaşlar. biraz saçma ve cinsiyetçi bir soru olacak ama arkadaşımla bu konuda tartıştığımız için başlık açma gereği duydum.

ben birkaç ay önce Samsung Galaxy A54'ün kalın ekran çerçevelerinin etkisini en aza indirmek için beyaz rengini aldım ve şeffat kılıfla kullanıyorum. arkadaşım ise beyaz renk telefonların kadınlar için üretildiğini, erkeklerin beyaz renk telefon kullanmayacağını, en azından Türkiyede böyle bir alışkanlık olduğunu söylüyor 😂 sizce beyaz renk telefonlar (ya da konuyu daha geniş tutacak olursak siyah, gri, lacivert, haki gibi koyu renkler dışındaki renk telefonlar) kadınlar için midir? erkekler beyaz renk telefon kullanamaz mı görüşleriniz nedir bu konuda?
26 Comments
FedoraHat
Active Level 7
Samsung Members
Ben öyle birşey bilmiyorum 🤣🤣 genelde gri veya beyaz kullanırım . Bence öyle birşey yok 😅
zülal1661
Active Level 7
Samsung Members
Çok saçma ,bencede öyle bişe yok
DENỊZ
Expert Level 5
Samsung Members
Ya Kardeşim, 😂
Duyduğum En saçma şey.
Ben Beyazda Siyahta Kullandım A54'ü Siyah Aldım 256GB'ın Siyahı Kalmıştı Çünkü.

Gayet Mantıklı Yapmışsın beyaz alarak, Çerçeveler Fazla dikkat çekmiyor benim için ama Siyahta Daha Yoğun Göründüğü Doğru.

Bundan sonra İse Yine Ya beyaz Yada Siyah daha doğrusu Gri Tonda Bir cihaz alacağım.

Bu çok saçma Bir düşünce, Erkek adam Ağlamaz Gibi Yada Borç Yiğidin Kampçısı kadar saçma Bir Düşünce.

Red Iphone XR Kullandım O da Kadın rengi O zaman. 😄
Samsung Members
aynen senin gibi düşünüyorum hocam. erkeklere telefon rengine kadar böyle fazla yük yüklemeye çalışmak ne kadar saçma birşey
srdrdmrl77
Expert Level 1
Samsung Members
S22 ultram beyazdı,şimdi 24 ultra var koyu eflatun
Samsung Members
S23 üm altın rengi beyaz denebilir ve rengin cinsiyeti mi olur bu konuşmaları en son ilk okulda yapıyorduk
BUR-CHİNA
Expert Level 5
Samsung Members
Beyaz kullanirmi kardeşim saçmalık..erkek adam pembe kullanır...beyazda neymiş icat çıkarıyorlar
Samsung Members
😂😂😂
BUR-CHİNA
Expert Level 5
Samsung Members
🤣🤪🤪