cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Chrome ve YouTube Reklam Engelleme!

(Topic created on: 06-22-2024 12:31 AM)
973 Views
MehmetYalcnS24plus
Expert Level 5
Options
Samsung Members
Merhaba Arkadaşlar👋

Herkese iyi geceler Umarım iyisinizdir ve gününüz güzel geçmiştir Chrome ve YouTube reklamlarıyla ilgili büyük bir sıkıntının olduğunu hepimiz biliyoruz Ancak tek bir uygulamayla buna son vermenin gayet basit bir yolunu keşfettim Bir haftadır deniyorum ve sonuçlardan gayet memnunum Şimdi Chrome daki reklamları engellemenin ve YouTube u reklamsız izlemenin yöntemini sizlerle paylaşacağım Evet yanlış duymadınız Ne YouTube Premium ne de YouTube Revanced a ne de başka birşeye gerek olmadan YouTube u Reklamsız izleyebileceksiniz! 

Konuya gelirsek 
Öncelikle Adguard sitesinden "Android için Adguard" eklentisini indirip uygulamayı cihaza kuruyoruz Ardından da telefon ve uygulama içi gerekli ayarlamaları yapıyoruz İşte hepsi bu kadar Reklam engelleyicimiz kullanıma hazır 

Chrome için sonuçlar bu şekilde 

image

image

image

image

YouTube için ise öncelikle YouTube da bir video açıyoruz Video, daha doğrusu reklamlar başlar başlamaz paylaş seçeneğine tıklıyoruz ve ordan Adguard Oynatıcıyı seçiyoruz Ve videoyu sonuna kadar reklamsız izlemenin keyfini çıkarıyoruz

image

image

image

Uygulamayı quick panelden dilediğiniz zaman kapatabilir, dilediğinizde tekrar kolaylıkla açabilirsiniz Telefon boştayken bu işe yarayabilir

image

Uygulamayla ilgili genel izlenimlerim ise şöyle : Uygulama gayet stabil çalışıyor Arka planda çalışmasına rağmen cihazda herhangi bir ısınma vs. hiç bir soruna yol açmıyor Ve reklamları engellerken aynı zamanda veri tasarrufu da sağlıyor 

image

image

image

image

Filtreleme ve Koruma Ayarları

image

image

Uygulama İzinleri gayet kısıtlı ve olması gerektiği kadar 

image

image

Uygulama bildirimleri bu şekilde 

image

Uygulamanın pil kullanımı da gayet güzel

image

Ve Uygulama menüsü ve servisler de böyle 

image

Son olarak uygulamadan Chrome için bahsetmemize rağmen uygulamanın sadece Chrome değil, hangi tarayıcı olursa olsun tüm reklamları engellediğini belirtmekte fayda var Bunu kurduktan sonra Samsung tarayıcı reklam eklentisini kapatabilirsiniz mesela

Not :Uygulamada özellikle ayarları yaparken bazı özellikleri premium olarak sunuyor ve 1 haftalık deneme süresi teklif ediyor Ben buna hiç gerek görmedim Free ayarları en agresif şekilde ayarladım ve sorunsuz kullanıyorum Dileyen Premium seçeneğiyle ilgilenebilir 

Premium seçenekleri yıllık ve ömür boyu olarak şu şekilde

image

image

Gönderimin sonuna gelmiş bulunmaktayız Gönderimden memnun kalacağınızı ve bir beğeniyi çok görmeyeceğinizi umuyorum Kalın sağlıcakla😊👍 

Not 2: Linki paylaştığım görsel kaldırılmış Google'da "Android için Adguard" yazarak yada direkt Adguard sitesini artarak siteye ulaşabilirsiniz 

8 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Faydalı çalışma 👍👍

View solution in context

Solution
Samsung Members
Eline sağlık Cano 😍
Çok güzel konu hazırlamışsın tamda aradığım konuydu

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Elinize sağlık hocam. Güzel bir konu. Android için Güzel bir çözüm. Açıkçası ben günümü bilgisayar başında geçiririm. Orada pek başarılı değil bu yazılım. Fakat burası bir Android platformu bu konunuz bir kurtarıcı olmuş. Yeniden elinize sağlık

View solution in context

Solution
Samsung Members
Bende yapayım bakalım reklam sorunundan muzdaripim tekrardan eline sağlık harika bir konu hazırlamışsin ⚘️

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
çok iyi konu Mehmet eline sağlık 😊👍

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Samsung Members
Çok güzel ve faydalı, ayrıca çok emek verilmiş bir gönderi olmuş kardeşim. Eline, emeğine sağlık. Çok teşekkür ederim. 👏👏👏

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Firefox eklentileri ile reklamlar gayet güzel engelleniyor zaten. Ama bu da çok güzel olmuş eline sağlık

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Eline sağlık kardeşim ,bilgilendirme için teşekkürler 😊

View solution in context

23 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Faydalı çalışma 👍👍
Samsung Members
Teşekkür ederim 😊 👍
Solution
Samsung Members
Eline sağlık Cano 😍
Çok güzel konu hazırlamışsın tamda aradığım konuydu
Samsung Members
Teşekkürler cano Sizlerle paylaşayım dedim Valla Chrome sıfır reklamla izliyorum artık şaşırtıcı bir şekilde 😊
Solution
Samsung Members
Bende yapayım bakalım reklam sorunundan muzdaripim tekrardan eline sağlık harika bir konu hazırlamışsin ⚘️
Samsung Members
Yap tabi cano Umarım faydalı olur Rica ederim 💐😍
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Elinize sağlık hocam. Güzel bir konu. Android için Güzel bir çözüm. Açıkçası ben günümü bilgisayar başında geçiririm. Orada pek başarılı değil bu yazılım. Fakat burası bir Android platformu bu konunuz bir kurtarıcı olmuş. Yeniden elinize sağlık
Samsung Members
Teşekkür ederim hocam Hem chrome hem YouTube u engellemesi çok iyi oldu Rica ederim 😊
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
çok iyi konu Mehmet eline sağlık 😊👍