Original topic:

Arkadaşlar

(Topic created on: 04-13-2025 12:24 AM)
272 Views
hkoccc
Active Level 3
Options
Samsung Members

Iphone 16 pro max mi ?

Samsung s25 ultra mi ? 
Neden ?
hkoccc
Active Level 3
Samsung Members
Pişman olmam umarım demi
Mr-Doctor
Expert Level 5
Samsung Members
Hiç sanmıyorum. Sadece arayüz ve kişiselleştirme pek olmaması yüzünden sıkılabilirsiniz. Onun dışında şunu söyleyeyim arama sırasında karşıdaki kişiyi hoparlör e almaya çalışırken ekranın 15-20 sn karanlık kalması dışında bir sorun yaşamazsnz. 15 pro kullanırken bu sorunu yaşıyordum 11 den beri süregelen bir sorunu bu apple ın
0 Likes
hkoccc
Active Level 3
Samsung Members
Kafa baya karıştı şimdi bak
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Samsung Members
Beni çileden çıkaran bir sorundu. Siz karşı tarafla hoparlörden konuşmuyorsanz sorun yok 😂
0 Likes
hkoccc
Active Level 3
Samsung Members
İllaki ihtiyaç olur ya ona da
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Samsung Members
Valla ilk mesajda yazdığım gibi. Sürekli sıkılırım cihaz değiştiririm diyorsanz kesinlikle 16proM diyorum.
0 Likes
hkoccc
Active Level 3
Samsung Members
Değişmem ya elimdeki samsung m51 6 sene oldu
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Samsung Members
O zaman işler değişir işte. Kendimi sizin yerinize koyuyorum madem uzun süre kullanıyorum cebimden 100bin i cikarmayı kafaya koyduysam s25 ultra alır, kalanla da Samsung ekosistemi kurmaya çalışırdım
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Samsung Members
Bütçe sıkıntım olmasa 16pro Max alırdım şahsen
AlperGüler
Expert Level 3
Samsung Members
Sıradan bir kullanıcı olsaydım 16 pro max alırdım ama uzun süreler dibine kadar teknolojiyi kullanıcam yapay zekaya sahip bir cihaz istersen s25 ultra en mantıklı tercih olur heleki samsung varken apple a pek bakmam ben şahsi olarak, yani sonuçta aynı fiyat bandının cihazları dolar cinsinden tl cinsine göre bakınca apple enayilik oluyo :)