cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 & S24fe

(Topic created on: 12-18-2024 10:21 PM)
266 Views
sepyadam
Active Level 10
Options
Samsung Members

Arkadaşlar 2-3 gün içersinde A34 cihazımdan S24Fe ye geçiyorum. Annem içinde A55 alacağız. Oyun oynayan veya uygulama indiren biri değil, sadece youtube ve instagramda geziniyor. Ben genel olarak inceledim, işlemci olarak s24 fe beni üzmez, fakat annem uzun yıllar kullanır mı A55 cihazını? Memnun kalır mı şarjı vesaire ile alakalı?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
YunusG
Expert Level 1
Samsung Members
YouTube ve Instagram için oldukça yeterli. Uzun yıllar kullanır. Bataryası da oldukça güzel. Aktif olarak kullandığım cihaz olarak önerebilirim.

View solution in context

Solution
EsesliA34
Active Level 6
Samsung Members
Oyun falan Oynamayan biri için A25 A34 A35 Bile fazlasiyla yeterli
Gerci saydıgım bu cihazlar oyunda oynatir her uygulamayida kaldirabilir.

View solution in context

27 Comments
Samsung Members
Bence A55 iyi cihaz annen için 😊
Solution
YunusG
Expert Level 1
Samsung Members
YouTube ve Instagram için oldukça yeterli. Uzun yıllar kullanır. Bataryası da oldukça güzel. Aktif olarak kullandığım cihaz olarak önerebilirim.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
A12'de Sorun Yaşamıyorum Bu İki Uygulamada A55 İçin Vız Gelir 😄
YunusG
Expert Level 1
Samsung Members
Evet, şu anda çekmecede yatan S8 bile hızluca gir-çık yapmadıkça zorlanmıyor. Tabii ki 2017 Exynos olduğu için batarya ve ısınma sorunu mevcut ama efsane cihaz. 2024 versiyonu falan olsa alırım. Çok yakışıklı bir cihaz.
sepyadam
Active Level 10
Samsung Members
A15 / A16 / A06 al demiş sorduğu yer, a55 almasını önerdim biraz daha tuzlu olsada. Orta-Ust segmentin en iyisi galiba
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Aslında A56'da Geliyor Ama Ona Daha Var Az
YunusG
Expert Level 1
Samsung Members
Evet, Samsung'da S FE serisinden sonra en güçlü seri A5x, şu anda en yenisi de A55. Bütçenizi aşıyorsa A35 de alabilirsiniz. A55'in bir tık düşüğü ama o da güzel.
sepyadam
Active Level 10
Samsung Members
7-8 yilda bir telefon degistiren biri, malumunuz biraz yaşı da var, sadece uzun ömürlü kullanmasını istiyotum açıkçası. Şuan J7 2016 kullanıyor hala, artık kullanılamaz hale geldiği için değiştiriyor.
YunusG
Expert Level 1
Samsung Members
YouTube ve Instagram için 7-8 yıl yeter diye düşünüyorum A35'in de. Ben de anneme A35 256 GB'lık versiyonunu aldım. O da 2017 A7'den geçti. Çıktığı yıl mıydı, bir yıl sonra mıydı ne almıştık onu da. Telefonun bataryası öldüğü için açılmadığı ve yeni batarya fiyatları o telefona değmeyeceği için yeni aldım.