Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Samsungda iphone gibi duvar kağıdını sağ sola yada baska sekilde hizli bir bicimde degistirmenin yolu var mı View Post
Members neden *f@rķ*kelimesini *bleep* olarak degistiriyor View Post
merhaba. telefonum kafayı yedi. ekran hassasiyeti durup dururken çok arttı. bir tuşa 2 kez basıyor, basmadığım tuşa kendi kendine basıyor falan.... View Post
Ön kamera ters gösteriyor bunu nasıl düz yapa bilirim View Post
One UI 7 güncellemesi ile rutinler kısmına eklenen "al" sekmesi ne işe yarıyor bilen var mı acaba? View Post
Yanlışlıkla hesap makinesini sildim geri nasıl yükleyeceğim bilen varsa söyler mi View Post
S24 Fe halan alamadı bu güncellemeyi s21 bile Kore'de aldı adını duymadığımız kabileler dahi aldı biz de tık yok. View Post
Telefonum s23 ultra ve one UI 7'yi keşfetmeyi yavaş yavaş tamamlıyorum ancak gözüme bir şey çarptı. Youtube'da orada burada görmüştüm baya da... View Post
Evet arkadaşlar OneUi7 geldi o kadar bekleyişten sonra genel olarak tatmin edici herhangi bir problem yok göze batan fakat size bir sorum var Brief... View Post
Yeni yukledim hic bi sorun yok takir takir calisiyor mubarek ara yuzu guzel olmus cok begendim View Post
User | Count |
---|---|
27 | |
24 | |
21 | |
18 | |
18 |