Original topic:

A20

(Topic created on: 09-19-2020 12:59 AM)
612 Views
çiço
Active Level 1
Options
Samsung Members

Aradım kişinin sesi az geliyor ses seviyesi en yüksekte olduğu halde karsı tarafın sesni çok az duyulyor 

8 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Cihaz ahizesini sulu boya fırçasıyla hafifçe temizlemeni tavsiye ederim toz kaçmış olabilr yada kardeşim

Samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim yada kardeşim

Samsung yetkili servise götürmeni tavsiye ederim
0 Likes
çiço
Active Level 1
Samsung Members
hata raporunu gönderdim daha önceden tesekkürler bilginiz için .birde şu var klavyeyi kullunan herkeste yazı yazarken hatalı arflerde giriliyor mesela örnek (ARKADAŞ)Bunu yazarken şylde yazanlar çok oluyor(ARKASAŞ)yani yanındaki arfede doknmasa bunu yazmış olyr bu bndede olyor yazanlrın çohunda görüyorum bnu
GyZ3N2
Active Level 7
Samsung Members
Ahizenize tozlar birikmiş olabilir. İlk önce bant ile ahize zarar vermeyecek şekilde ve tam ahizeyi kaplayacak şekilde bantlayın, ardından hafif bir şekilde ve hava almayacak şekilde iyice oturtun, sonra bantı çıkartın. Ardından dil fırçasının ön kısmını hafifçe sağa sola sürtün. Bu işlemleri siz ahizeyi temiz hissedene kadar uygulayın. Bu işlemleri çok dikkatli şekilde yapın aksi takdirde ahizeniz bozulabilir.

Hâlâ sorun devam ediyor ise Samsung Müşteri Destek Hattını arayabilirsiniz.

Samsung Müşteri Destek hattı : 444 77 11

Bu numarayı Sabah 8.00'den Akşam 8.00 arası ararsanız size geri dönüş sağlanacaktır.

Müşteri hizmetlerinin dediklerini yaptınız. ama sorun devam ediyor ise,En yakın Samsung Bayisine götürünüz.

Eğer yazdıklarım işinize yaradı ise, Yorumun sağ üst noktadan, çözüm olarak kabul edebilirsiniz.

GyZ3N2

:)
0 Likes
çiço
Active Level 1
Samsung Members
teşekkürler bilginiz için fakat ses migrofonun çıktığı yerde sorun yok üstte arama seslerini az duyuyrum ve sesn küçüçük bi delikten geliyor mdelA20
GyZ3N2
Active Level 7
Samsung Members
Dediğiniz yerlerdede aynı işlemi uygulayın. sorun devam ederse, En yakın Samsung Bayisine götürünüz.
0 Likes
çiço
Active Level 1
Samsung Members
hata raporu gönderdim bişey çıkmassa servise götrcm srkli mgrofon avizsndn konşyrum herseyi denedim sesin bukadar az olması nerden olabilr dye ama içbşey bulmadım medya sesleri çok iyi onda bir sorun yok yinede verdiniz bilgilr içn tesekkür edrim hyırlı akşamlar
GyZ3N2
Active Level 7
Samsung Members
Sizede Hayırlı Akşamlar.
0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba çiço,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Hoparlör bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes