cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

⚙️|| Samsung İnternet Tarayıcınız Yapmanız Gereken Ayarlar! 🤩

(Topic created on: 07-17-2024 11:02 AM)
516 Views
Quantum-A
Active Level 9
Options
Samsung Members

Merhabalar Members Ailesi, 👋

Umarım gününüz güzel geçiyordur ve geçecektir. 😊

Bu gönderimde size Samsung İnternet tarayıcınız için yapabileceğiniz kullanışlı ve işinize yarayacak bazı ayarlardan bahsedeceğim. 

image
Made By Quantum-A

1.Reklam Engelleyiciler

Reklam engelleyiciler şiddetle açmanızı tavsiye ettiğim ayarlardan biri. Reklam engelleyiciler Samsung İnternette karşılaştığınız reklamlar için harika bir çözüm. Bunla birlikte reklam engelliyiciler için birden fazla seçeneğiniz var.

image
Samsung İnternette ki reklam engelleyiciler. 😍

2.Eklentiler

Samsung Internet'te işinizi kolaylaştıracak eklentileri açmanızı tavsiye ederim. Web sitelerini çevirmek, izlediğiniz videolar için altyazı sunmak gibi şeyler sağlayan Samsung İnternet eklentileri var fakat bunların sayılarının kısıtlı olması üzücü bir şey.

image
Samsung İnternet eklentileri.

image
Diğer Samsung Internet eklentileri.

3.Gizlilik

Bu konuda Samsung İnternet harika özelliklere sahip. Aşağıda da gördüğümüz gibi kötü amaçların yönlendirmeleri veya açılır pencereleri engelleme gibi seçenekler gibi özellikleri ile intermette güvenli bir şekilde seyahat edebilirsiniz.

image
Samsung Internet gizlilik ayarları.

4.Sonuç

Eğer Samsung ekosistemini aktif olarak kullanan biriyseniz Samsung İnternet sizin için harika bir tarayıcı seçeneğidir fakat daha güvenli ve kişiselleştirilebilir bir tarayıcı isterseniz Firefox, Brave tarayıcı ya da AI destekli Microsoft Edge Sizler için harika seçeneklerden. 

Gönderimi Okuduğunuz için Teşekkürler! 😊

16 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Boş yapma
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Senin amacın milleti delirtmek mi ?
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Samsung Members
Eline sağlık kardeşim 👍
Quantum-A
Active Level 9
Samsung Members
Teşekkürler kardeşim. 😊🫡
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Elinize sağlık hocam 🙏🏻

Mobilde Firefox bilgisayarımda Firefox tabanlı Floorp kullanıyorum. İkisi arasında senkronizasyon sağlayabiliyorum. Benim için en önemlisi de mobilde eklenti destekleyen geniş çaplı tek tarayıcının Firefox olması
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Eklentiler gerçekten harika, gizliliği daha da arttırabilir, YouTube reklamlarını engelleyebilir, kullanışlılığı arttırabiliriz. Firefox'u birçok özelliği sayesinde diğer tarayıcılardan üstün görüyorum. Artık çeviri özelliği de geldi. Bazı diller hala eksik olsa da sonuçta bu özellik daha betada 🤩
Solution
semihyazici
Active Level 7
Samsung Members
Hem tablet hem telefonda kullanan var mı bu uygulamayı