cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung S health Adım Hilesi

(Topic created on: 01-01-2021 01:36 AM)
6069 Views
Arines
Active Level 3
Options
Samsung Health

Ya arkadaş yeter yıldım ya. Şu adım hilesine bir çözüm bulun artık. Adama 30000 **bleep** attım. Bir saatte nasıl olurda 100000 adım atar bir insan?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Samsung Health

Merhaba Arines,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

6 Comments
İshmael01
Active Level 3
Samsung Health
geçen uzun yola çıktım arabanın içinde oturuyorum adım sayıyordu telefon oturduğum yerden baya bi adım saymış oldu jrrjdjjdjdjddj
Arines
Active Level 3
Samsung Health

Reis hadi o olur. Eyvallah. sanki bundan para kazanıyor. İstek gönderdi kabul ettim. 32000 **bleep** var beni dürttü bide utanmadan Son 3 4 bin adım var bir baktım adam bir anda 100000 atmış

ozlemm
Expert Level 4
Samsung Health
Koşuyor olabilir koşunca fazla adım sayıyor çünkü daha çabuk ilerliyor bir de telefonu salladıkça adım sayılıyor ikisinden birini yapmış olabilir🤔ikisi de hile sayılır tabi
Arines
Active Level 3
Samsung Health
Özlem Hanım 100.000/60.60=27,77 Anlayacağınız bu arkadaş 1 saniyede 27 adım atmalı ki 100.000 yapabilsin.
Root işlemi yapılmış cihazlarda cheat engine programlar aktif çalışabilir. Adam 30 günde 4 milyon adım atıyor. Nasıl olabilir? Samsung firması uğraşmıyor anlayacağınız. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Saygılarımla
ozlemm
Expert Level 4
Samsung Health
Rica ederim iyi geceler iyi yıllar😊
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Samsung Health

Merhaba Arines,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD