- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-21-2021
04:58 PM
(Last edited
01-21-2021
05:06 PM
by
Yeşil
) in
Merhabalar,
Senelerdir Samsung markasının çokça ürününü alıp kullanmaktayım. Son olarak Samsung health programını galaxy fit 2 band ile kullanmaya başladım. Eşleşmelerde hiçbir problem yaşamaksızın keyifle kullanmaktaydım. Programı detaylı incelerken içerisinde tartı özelliklerinde aksesuar kısmında Xiomi mi smart scale yazmakta olduğunu gördüm. Buna istinaden Xiaomi Body Composition Scale 2 satın aldım ve karşılaştığım manzara, ürün görülmüyor, uyumsuz! Health programı içerisinden tartıyı eşleştirme konusunda yardımlarınızı beklemekteyiz...
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-22-2021 11:33 AM in
Samsung HealthMerhaba Srtcgry,
Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Sadece S health uygulaması içinde yer alan aksesuarlar eklenebilmektedir. Anlık bir işlem bulunmuyor. Ancak bu görüşünüzü, ilgili birimlere iletiyoruz. Sizden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz.
Teşekkürler.
MOD

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-22-2021 11:33 AM in
Samsung HealthMerhaba Srtcgry,
Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Sadece S health uygulaması içinde yer alan aksesuarlar eklenebilmektedir. Anlık bir işlem bulunmuyor. Ancak bu görüşünüzü, ilgili birimlere iletiyoruz. Sizden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz.
Teşekkürler.
MOD