cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Health ile Huawei Health verilerini eşzamanlama

(Topic created on: 09-28-2022 10:00 AM)
3429 Views
GalaxyAhmet
Active Level 6
Options
Samsung Health

Merhabalar, ben saat olarak Huawei Watch GT2e kullanıyorum hediye olarak gelmişti. Fakat telefonum Samsung Galaxy M51 ve Samsung Health kullanıyordum. Şimdi her zaman kolumda olan Huawei sattimdeki verileri, Samsung Health'te görebilir miyim, bu iki platformu nasıl birbirine bağlarım bilgisi olan var mı...

4 Comments
Samsung Health
Walla dun banada huawei watch gt2 hediye etti bi arkadas sifir almis ve ben samsung a52 cihazima bagladim ama bi turlu saate rehberi goremiyorum sadece aramalari mesajlari ve bildirimleri goruyorum bunu bile biri varsa ona zahmet yorum yapsin
Samsung Health
Samsung healt çalışmaz huawei saatte bende watch gt 2 kullanıyorum telefonumda a52 kardeşim ilk önce appgallery indirmen lazım google huawei sitesinden sonra appgallery den huawei health ve hms core yi indir sakın play store den indirme tam çalışmayabilir o yüzden appgallery den indir fotoğrafta gösterdiğim gibiScreenshot_20220928-151559_Chrome.jpgScreenshot_20220928-151053_One UI Home.jpgScreenshot_20220928-151554_Chrome.jpgScreenshot_20220928-151112_AppGallery.jpg
GalaxyAhmet
Active Level 6
Samsung Health
Teşekkür ederim zaten Apk olarak Huawei Health i sıkıntısız kullanıyorum ben Samsung Health ile de bilgiler eşzamanlansın istiyorum
Samsung Health
Rica ederim ama samsung health ile huawei saat malesef eşitlenemiyor bilginiz olsun