cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ramazandan Sonra Uyku Hayvanı Düzelenler Burada Mı 😄

(Topic created on: Sunday)
86 Views
HalidErdoğan
Expert Level 5
Options
Samsung Health

image
Normaldeki Uyku Hayvanım

image
Ramazanda Değişen Uyku Hayvanım

Normalde benim Uyku Hayvanım Aslandı ama Ramazanda az ve dengesiz uyuduğum için Morsa dönüşmüştü. Aradan 3 hafta geçti ve anca düzeldi😄

Peki sizin Uyku Hayvanınız hangisi? Merakla bekliyorum😊

16 Comments
Samsung Health
Ben kilolu olduğum ve damarlarım derinde olduğu için midir bilmiyorum akıllı saatim watch 6 classic uykuma dalış süremi hep yanlış hesaplıyor. Uyanış saatim doğru olabiliyor. Akıllı saat almamdaki tek neden uyku kalitemi ölçmekti. Çünkü uyku apnesi olan biriyim. 35-70 bin liraya Garmin akıllı saatler var. Parası olan biri değilim ama bu uyku kalitesini kafama çok takar oldum. Çok pahalı saatlerden alasım var veya uyurken göğse takılan bandlardan. Acaba watch 6 klasiğin yanına Samsung yüzük alsam ikisi aynı anda ölçerek daha isabetli sonuçlar verirler mi? Kafamda deli sorular. Az önce 05.20 ile 05.50 arasında uyudum. Bunu hesaplamamış. Geçen hafta telefondaki Galaxy wearable uygulamasına güncelleme geldiğinden beri sadece bir kez gece uykusunu kaydetmiş. Üstelik telefonumda Samsung Health in önerdiği Cycle Sleep uygulaması da yüklü. Bu uygulama gece horlamasını bile kaydediyor. Ne önerirsiniz?
HalidErdoğan
Expert Level 5
Samsung Health
Öncelikle geçmiş olsun, ben de Watch 6 Classic kullanıyorum.
Yatmadan önce saati sıkı takarsan daha iyi ölçer. Ayrıca saatin bilek kemiğine denk gelmemesi lazım, biraz yukarıda olsa daha iyi olur.
Ve evet kısa uykuları bende de hesaplamıyor, öyle yapılmış sanırım. 1 saate yakın süre uyumazsam bende de göstermiyor.
Yukarıda bahsettiklerimi uyguladığın halde düzelme olmazsa yüzük alabilirsin, o da aynı şekil ölçüm yapıyor. Hatta yüzük parmakta olacağı için sıkıntı olma ihtimali daha düşük bence.
Samsung Health
Teşekkürler. Sıkı bağlıyorum ama biraz kemiğe geliyor olabilir. Saat benim fizyolojime alışsın diye 7x24 çıkarmam. Yüzük parmaktan nabzı uykuyu nasıl ölçüyor ona da şaşırmıyor değilim
Samsung Health
Şöyle nasıl sence?oXZo0Hg3Fu.jpg2TewrWpTg4.jpg
Samsung Health
Saat biraz bakımsız gibi 🫣
Samsung Health
Ölçümü etkileyeceğini sanmıyorum. Alt taraftaki sensörlü yeri ve oranın yapıştığı bileğimin üstünü temiz tutmaya çalışırım. : )
HalidErdoğan
Expert Level 5
Samsung Health
Güzel duruyor. Aslında o kadarda sıkmana gerek yok bence rahatsız etmesin 😊
0 Likes
Samsung Health
Biraz gevşek olursa daha ince olan bileğe kayar gelir diye korkuyorum. Kolumu sıkmıyor ama yanlış ölçer dersen biraz gevşetiyim. Dur bir foto daha atıyım. 😁
HalidErdoğan
Expert Level 5
Samsung Health
Eski gönderilerini inceledim. Eğer saat hala yanlış ölçüyorsa bence senin saatinde sıkıntı var. Çünkü gece doğru ölçüm yapmaması normal değil. Saatin garantisinin olması lazım. Garantiye verip durumu açıklayabilirsin. Çünkü gerçekten çok kafaya takmışsın. Gerek yok bence bu kadar takılmaya 😊
0 Likes