cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Para Yüklü Kart (7 aydır ulaşmadı)

(Topic created on: 08-15-2023 03:24 PM)
276 Views
Ayhan_s
Beginner Level 3
Options
Promosyon

Samsung, Para Yüklü Kart kampanyasında taahhüt ettiği hediye para uygulamasını 7 aydır gerçekleştirmemiştir. Yaptığım başvurular sonuçsuz kalmıştır. 

15 Ocak 2023 tarihinde Ankara'dan Samsung Freestyle projeksiyon cihazı satın aldım. Satın almamda Samsung'un Para Yüklü Kart uygulaması etkili oldu. Bu kampanya kapsamında, ürünü satın alıp kayıt oluşturduktan sonra tarafıma Para Yüklü Kart gönderilecek ve herhangi bir alışverişte kullanılmak üzere para tanımlanacaktı. Ürün ve kampanya kaydını 20 Ocak 2023'te tamamladım (başvuru no 2465251). Başvurumun üzerinden 7 ay geçmiş olmasına rağmen kart tarafıma ulaştırılmadı. Çok kez şikayet kaydı oluşturdum ve Samsung ile yirminin üzerinde telefon görüşmesi yaptım. Şikayet sitesine kayıt oluşturdum, bu kaydın ardından yine defalarca arandım. Her seferinde talebinizi görüyoruz, işleme aldık, merkeze bildirdik, kartınız henüz ulaşmadı değil mi şeklinde bilgilendirme yapılıp soru soruluyor, problemin halledileceği söyleniyor, ancak kesinlikle bir işlem yapılmıyor. Hayali bir firma ile görüştüğünüzü hissediyorsunuz. Günümüz şartlarında büyük bir teknoloji firmasının müşteriye ödeyeceği hediye parayı ulaştıramıyor olması inanılacak bir durum değil. 

Eğer Samsung, istemesine rağmen 7 ayda bir kartı ulaştıramıyorsa hediyenin gelmemesine değil Samsung'dan ürün satın almış olmama kızmam gerekiyor. Bu olasılık çok mümkün olmadığı için hayali bir hediye kampanyasıyla ürün cazip hale getirilerek satış yapıldığı akla gelmektedir (dolandırıcılık niteliğinde bir uygulama olduğunu düşünüyorum). Geçen zamanla birlikte hediye tutarı enflasyon etkisiyle anlamsız kalmaktadır. Başvuru yaptığım tarihte hediye tutarı ürünün yüzde 15'ine yakın bir tutardı, gün geçtikçe bu oran hızla azalmaktadır. Samsung'un müşteri memnuniyeti politikasını çok önde tuttuğunu düşünüyordum (telefonum da Samsung olduğu için daha önce olumlu deneyimlerim oldu), şu anda fikrim aksi yönde değişmiş durumda. Bu bildirimimden sonra yine Samsung tarafından aranacağımı, talebinizi dikkate aldık inceleyeceğiz denileceğini ve yine döngüye girilerek çözüm bulunamaycağını düşünmeme rağmen zaman harcayarak bu gönderiyi oluşturuyorum.
2 Comments
kemalyildiz21
Active Level 6
Promosyon
Samsung'un böyle bir şey yapması? Akıl alır gibi değil. Bende 2013 yılından beri SAMSUNG GALAXY S3 ten itibaren SAMSUNG cihazlarını kullanıyorum. Canli destek ekibi olsun, garanti için servisi olsun gayet başarılı bir firma, ama böyle şeyler duymak, okumak kullanıcı olarak bizleri kötü yönde etkilediğini, kafalarda soru işareti bıraktığını belirtmek isterim. Sizede çok geçmiş olsun.❤️
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Promosyon

Merhaba Ayhan_s,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes