cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Siparişim nerede

(Topic created on: 11-17-2024 02:36 AM)
109 Views
fecual
Active Level 4
Options
Online Alışveriş

Samsung shop üzerinden 7 kasımda teslim edilecek gözüken saat ve telefon aldım. Ürünler 11 gündür ortada yok. Sipariş onay aşamasında bekliyor. 8 defa kayıt açtırdım. Geri döneceğiz dediler dönen yok. Aciliyet bildiriyorum durumu çözen yok. Her gün ara hergün kayıt açılıyor. Ama ne için boş muhabbet. Samsungun kendi mağazasından ürün almak pişmanlıktır.

2 Comments
raivernn
Active Level 5
Online Alışveriş
Ayni konu için 4. Gönderiyi paylaşıyorsunuz bu çok acizce bir durum bunu sürekli bizlere bildirmeniz hic hoş değil tamam anlıyoruz forum olarak çok kötü bir durum arkadaşlar yardımcı olmaya çalışmışlar ama biz samsung değiliz bize değil samsung a ilet cevap vermiyorlarsa yasal haklarını kullan olurmu gece gece nedir bu lütfen yatın dinlenin sabah tekrar arayın ve geri dönüş olmazsa yasal haklarımı kullanacağım diyin gene dönüş olmazsa haklarınızı kullanın iyi geceler
fecual
Active Level 4
Online Alışveriş
Sırf bunu çokça hatırlattığım için moderatörden geri dönüş alıyorum. Burada tek forumu takip eden siz drğilsiniz. Konu başlığı sizd uygun ddğilse bakmanıza gerek yok iletiye sizede iyi geceler