cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung eğitim indirimi

(Topic created on: 06-11-2024 10:26 AM)
1537 Views
tschesk
Active Level 3
Options
Online Alışveriş
Lise 3e bu sene geçiyorum samsun eğitim indirimden yararlanıp tablet almak istiyordum ama benden öğrenci mail adresi istiyor üniversiteliler açabiliyor bu maili. Sadece üniversitelilere özel olduunu sanmıyorum nerden aktifleştirebilirim bu indirimi?

image

11 Comments
Anonymous
Not applicable
Online Alışveriş
Bende bilmiyorum ama e-devletten bir bak.
tutkuofnight
Active Level 1
Online Alışveriş
Okul müdürü veya müdür yardımcısından sebebiyle birlikte mail adresi talebinde bulunmayı deneyebilirsin.
tahadmn
Active Level 5
Online Alışveriş
Tam olarak bu sorun yüzünden members uygulamasına girdim. Bende lise okuyorum mayıs ayında eğitim indiriminden faydalanabiliyordum galaxy watch 6 serisini almayı düşünüyordum. Samsungun müşteri temsizlicisinin söylediğine göre haziran ayında güncelleme gelmiş ve artık meb uzantılı mail adresi olanlar bu indirimlerden yararlanabiliyormuş. Nasıl alacağımı sorduğum zaman ise okul ile görüşün dedi bende okulu aradım böyle bir hizmet yok genelde üniversitelerde oluyor diye biliyorum dediler. Sende okulun ile görüş olursa söyle bende kendi okuluma seni gösterip akayım😂
tschesk
Active Level 3
Online Alışveriş
Ah be 1 ayla kacirmisiz neyse
tahadmn
Active Level 5
Online Alışveriş
Sen yine de okulu arayıp sor kardeşim
0 Likes
Online Alışveriş
Annenin e devletinden öğrenci belgesi al onda uzun bi numara yazıyor onunla oluyor. Ben öğrenci indirimiyle aldım lise sondaydım.
0 Likes
tschesk
Active Level 3
Online Alışveriş
Kanka o nasil olcak bende öyle yapmayo denedim ama belge dogrulama yerini bulamadim bi turlu sadece bu mail yeri çıkıyor link varsa atarmisin
Online Alışveriş
https://youtu.be/SfkxrIeMFPY?si=PRjFk28F7Fd8pv4X şuan annem yanımda değil, edevletten bulabilirsem akşam ekran resmi atarım. Şöyle bi video buldum. Buradaki gibi ama kod yerine öğrenci bölgesindeki kodu girmiştim.
tschesk
Active Level 3
Online Alışveriş
Bunu kaldırmışlar artık öğrenci mail adresi gerekiyormuş yeni öğrendim üniversiteli yakınımın yardımıyla yapmaya çalışıcam