cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung S wallet NFC özelliği destekliyor mu?

(Topic created on: 04-01-2025 08:43 PM)
320 Views
系-ZɅPHƘIΣŁ-系
Active Level 10
Options
Online Alışveriş

Samsung Pay ne galaxy store da ne de play store da gözükmüyordu. Peki herhangi bir "PAY" uygulaması indirmeden de S Wallet aracılığıyla NFC özelliğini kullanabiliyormuyuz?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Online Alışveriş
Hocam bonusflaş uygulamasını indirrceksiniz oradan aktifleştirebilirsiniz nfc özelliğini

View solution in context

12 Comments
tahakee
Active Level 7
Online Alışveriş
Evet kullanabilirsin ama bence gereksiz. Ben de kullandım sonra vaz geçtim kendi bankanızınkinş kullansanız daha iyidir. Yine de kullanmak isterseniz içine para atmanız lazım ve geri çekmek isterseniz de müşteri hizmetleri ile konuşmanız gerek bu saçmalık yğzğnden ben de kullanmayı bıraktım
Online Alışveriş
Peki kendi bankamıza ait olan nfc uygulamalarında parayı geri çekmek istediğimizde müşteri hizmetlerini aramamıza gerek var mı?
Açıkçası benim isteğim keşke bankadaki bakiyeme bağlı olsaydı yani nfc uygulamasına para atmak zorunda kalmasaydık
0 Likes
tahakee
Active Level 7
Online Alışveriş
Hangi banka kullanıyorsun? Mesela bende bu uygulamalar NFC ile ödeme yapabiliyorum1743530914355.jpg
0 Likes
Online Alışveriş
Garanti uygulamasını kullanıyorum da onun pay uygulamasını indirmedim
0 Likes
tahakee
Active Level 7
Online Alışveriş
Garanti ben de kullandım ama göremedim NFC seçeneğini. Sanırım eklenmemiş
0 Likes
Online Alışveriş
Yok garanti cep pos diye bi uygulaması var nfc uygulaması o da keşke içine bakiye atma zorunluluğumuz olmasa direkt mevcut banka bakiyemden düşse
0 Likes
tahakee
Active Level 7
Online Alışveriş
O özellik kötü ya ziraatte normal bakiyeden düşüyor. Yapıkredide de kredi kartımdan düşüyor
Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Online Alışveriş
Hocam bonusflaş uygulamasını indirrceksiniz oradan aktifleştirebilirsiniz nfc özelliğini
Online Alışveriş
Aa ordan yapılabiliyor mu?
Peki normal maaş kartı bakiyemden mi düşücek yoksa bonus flaş içine ayriyetten bakiye mi eklemem gerekicek?