cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Huawei matepad 11.5s mi yoksa samsung s9fe+ mı ?

(Topic created on: 06-20-2025 07:52 PM)
119 Views
anilkoca75-A34
Active Level 3
Options
Online Alışveriş

11.5s de kirin işlemci var bu yüzden pek beğenmedim s9fe + da exynos 1380 o fiyata objektif olarak ne önerirsiniz çogunlukla ders ara sıra pubg 

Huawei 11.5s :12.500Tl
Samsung s9fe+ : 14.000Tl
15 Comments
RaGoN
Active Level 10
Online Alışveriş
İkisi arasında Tab S9 FE+ ama 16 bine de Tab S10 FE düşmüştü.
0 Likes
GLX120
Expert Level 3
Online Alışveriş
Kesinlikle s9 fe plus.
0 Likes
meydanoglu
Active Level 6
Online Alışveriş

Samsung, Huawei ve Apple tablet kullanmış biri olarak sana tavsiyem: Eğer sadece not tutacak ve basit oyunlar oynayacaksan, Huawei fazlasıyla işini görecektir. Gerçekten not alma uygulaması, kalem ve yanında klavye falan da veriyorlar. Çok güzel çalışıyor. Google sorunu var, APK ile hallediliyor ama haftada bir uğraştırıyor. Güncelleme veren bir firma değil; sadece üç aylık güvenlik güncellemesi veriyor, özellik güncellemesi çok bbeklme. Samsung'a gelecek olursak, fiyat performans olarak oldukça kötü tabletleri var. Evet, not deneyimi ve kalem güzel yazılım desteği idare eder ama işlemcisi ve ekranı çok kötü(fiyatına göre). Apple'da ise gerçekten kaliteli bir tablet deneyimi var. Fakat not uygulamaları ve kalem para ile satın alındığından maliyetli. Video editleme, not tutma ve oyun oynarım diyorsan(video editleme ve not uygulaması derya deniz bilgisayardaki her program nerdeyse var ve çok optimize çalışıyor), İpad 11 a16 çok iyi bir seçenek.

Benim tavsiyem: Android tablet alacaksan Honor veya Xiaomi düşün, xiaomi pad7 ve honor v9 performanslı ve ekran yönünden kaliteli not uygulamaları nasıl deneyimlemedim. Apple'dan bir ürün düşünüyorsan iPad 11 a16 ekranı 60hz olması ve not uygulamalarının paralı olması dışında harika bir cihaz. Huawei ise ücretsiz kendi not uygulaması gerçekten müthiş yani ipade geçince şu not olayı yüzünden üzüldüm bende matepad 11.5 7gen1li modeli var klavyeli ve kalemli ama şuanki işlemcileri biraz fiyatına göre altta kalıyor bence samsung tablet ekosistem takıntım yoksa seçmezdim not ve Microsoft ofiste çalışırım arada bir film video izlerim dersen huawei kalvyeli kalemli bir tablet al geç. Genel bir deneyim için ise Honor, Xiaomi bir tablet al geç. İş için hadi viseo editleme not tuttma için ipad al geç. Benim ipad tercih etme ana sebebim güncelleme desteği ve cihazı sattığında değer kaybetmemesi. Android bir tablet alırsan elden zoe çıkıyor ucuza gidiyor. Sormak isteidğin bir şey olursa cevaplarım

0 Likes
Online Alışveriş
Oncellikle cevap için tesekkürler üniversite sınavına hazırlanan bir öğrenciyim ve üniversitede de kullanıcam oyuzden not tutmak benim için ön planda ayriyetten dizi izlemek içinde kullanıcam bütçem 12-17k arası
0 Likes
meydanoglu
Active Level 6
Online Alışveriş

Hocam not tutarım world excelde takılırım diyorsan uygulamalara para vermek istemiyorum diyorsan, güncelleme takıntın ve apk ile bir probleminde yoksa huawei al geç aksesuarları ile uygun fiyata. GBOX diye bir program var google desteği isteyen her uygulamayı kurabiliyorsunuz direk play store yükleniyor zaten hani bu sorun değilse huawei klavyesi ve kalemiyle birlikte gelmesi güzel bir seçenk oluyor mouseda alsanız Bluetooth bilgisyar gibi oluyor world excel gibi kullanımlar. Bakın tekrar diyorum honorun not uygulamasını bilmiyorum eğer huawei gibiyse honor v9 bu fiyata en iyi deneyimi sunar apple kanadında ise ipad 11 ama işte o masraflı yoksa ipadler bilgisayar gibiler finalcuttan tutun davinci resole kadar bir çok programı içeriyor notabilty ve goodnotesta çok iyi note uygulamaları hatta en iyileri ama çok pahalılar bee. Ben 250 tlyr noteful aldım geçtim ingizlice olması dışında gayet iyi birde huaweiden kalan klavyeli kılıf deneyimini arıyorum ama ipadler için klavyeli kılıflar çok pahalı :((

0 Likes
meydanoglu
Active Level 6
Online Alışveriş

Screenshot_20250620_200529_Samsung Internet.jpg

 kupon ile birlikte 14.5kya kalem klavye ve 8/256gb lık bir tablet işlemcisi antutuda 770k gibi bir skor alıyor bence fiyatı ve aksesuarları göz önüne alınınca gayet güzel. 2. El düşünürseniz snapdragonlu 7gen1li matepad 11.5 var garantili. Bana yazarsınız. 

0 Likes