cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 Pro , ilk parti ?

(Topic created on: 02-15-2025 11:54 AM)
108 Views
OLASILIKSIZ
Active Level 3
Options
Online Alışveriş

Arkadaşlar merhabalar , buds 3 pro almayı düşünüyorum. Alışveriş sitelerinden ya da buradan alacağım (Hayırlısı ile Samsung puanlarımı verirse ) .Bir çok yerde ilk üretim mi , son parti mi gibi sorular var , bunların ilk versiyonunda sıkıntı mı çıktı ya da toplatıldı mı. Nereden bileceğim kaçıncı üretim olduğunu . 

14 Comments
GalaxyÖmer
Active Level 7
Online Alışveriş
Hepsiburada resmi satıcısının stokları güncel. Benimki 10. Ay üretim daha geçen hafta aldım. Samsung sitesi zaten güncelleri satıyor.
GalaxyÖmer
Active Level 7
Online Alışveriş
Kaçıncı üretim olduğunu aldıktan sonra açıp garanti tarihinden 3 ay önce bakmanız lazım
GalaxyÖmer
Active Level 7
Online Alışveriş
İlk versiyonları sıkıntılı çıktı ve kalitesi iyileştirildi. İlk partilerin satılmayanları piyasadam toplandı
Enestkr
Active Level 7
Online Alışveriş
Hocam ben aldım ve pişmanım tavsiye etmiyorum. Bir sürü sorunlarla dolu defalarca servise gönderdim asla arkasında durmadılar ve inkar ettiler arızaları
OLASILIKSIZ
Active Level 3
Online Alışveriş
Ne gibi sıkıntılar çıktı arkadaşım , kullananların tavsiyesini almak her zaman iyidir , ya da diyelimki almadım neyi tavsiye edersin
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Online Alışveriş
Buds 3 pronun üstü yani en tepesi sony wf1000xm5 modeli. Oda 12 13 bin civarı. Aralarında nerdeyse **bleep** yok çok üst modeller kullanmadıysanız anlamazsınız bile farkı.
0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Online Alışveriş
Detaylı bakma isterseniz gönderilerime bakabilirsiniz haricen kısaca sizin için özetliyeyim. Case'ye kulaklıkları koyduğumda temassızlık yapıyor şarj olmuyor. Sağ kulaklık patlak cızırtılı ses veriyor. Boyada atmalar vb bir sürü sorunları var
OLASILIKSIZ
Active Level 3
Online Alışveriş
Bütün bunlara rağmen kabul etmemeleri gerçekten ilginç 😮 ya öyle birşey ki bu teknoloji tamamen şans işi işte. Siz sıkıntılar yaşamışsınız diğer arkadaş çok memnunum diyor , diğer arkadaş denememiş ,buds 2 almış felan . Ya şansımızı deneyeceğiz ya da riski aza indirip başka birşey alacağız .
GalaxyÖmer
Active Level 7
Online Alışveriş
Hocam ne gibi bir sorun yaşadınız acaba. Bende dahil çevremden 5 kişiye daha aldırdım ve hepsi memnun. Üretim partiniz ilk seriler vs ise sorun yaşamanız çok normal. Son seri üretimler sorunsuz ki zaten kendimde kullanıyorum.
0 Likes