cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

WHATSAPP GİZLİLİK SORUNU

(Topic created on: 01-09-2021 09:57 AM)
1049 Views
66129smd
Active Level 2
Options
IT & Hafıza

Bildiğiniz haberlerden üzere sözleşme geldi ve uygulamadan çıktım. Yeni bir iletişim uygulaması yükleyeceğim ne yüklemeliyim öneriler verebilirmisiniz?

-teşekkürler
ben006
Expert Level 5
IT & Hafıza
bip guzel turkcelseniz size ozel 1 gb hediye ediyor
Anonymous
Not applicable
IT & Hafıza
Sanki biz kabul etmesek bilgiler gitmeyecek her türlü gidiyor bilgiler.
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
IT & Hafıza
Bence sırf uygulama değiştirmenize gerek yok kaldı ki facebook bu bilgileri öğrense bile dışarıya satma bi yerde yayınlama hakkına sahip değil ki öyle bisey olursa zaten mahkemeye başvurduğunuzda her türlü bunu yapanlar cezasını çekecektir ki zaten bilgilerimizi alıyorlardı sadece aldıklarını şimdi söylüyorlar yinede değiştirmek isterseniz telegram Turkcell hat kullanıyorsanız bip önerimdir
0 Likes
sahinA31
Active Level 5
IT & Hafıza

Merhaba herkese iyi akşamlar (konu dışı)

WhatsApp sözleşmesini ilk olarak kabul etmiştdim sonra Facebook verilerine erişdiğini öğrendim sonra hesabı sildim ve tekrar WhatsApp hesabi açtım ve sözleşme tekrar geldi bu sefer kabul etmedim bir sorun olurmu 
BYHİCKİMSE
Active Level 8
IT & Hafıza
şubata kadar kullanabilirsiniz ondan sonra kabul etmezseniz iptal olacak... yani kullanamayacak kabul etmeyenler
0 Likes
sahinA31
Active Level 5
IT & Hafıza
onu biliyorum Facebook verilerine erisebileceklermi
0 Likes
BYHİCKİMSE
Active Level 8
IT & Hafıza
zaten coktan erişim yapıldı...daha önceden zaten WhatsApp bütün verileri topluyordu..bu sadece işin yasal prosedürü...
BYHİCKİMSE
Active Level 8
IT & Hafıza
kardeşim zaten Google topluyor bütün verileri, sen istediğin kadar engelle, android işletim sistemi gene çalıyor bütün verileri
0 Likes
sahinA31
Active Level 5
IT & Hafıza
ben görebilirmiyim paylastiklarini
0 Likes
sahinA31
Active Level 5
IT & Hafıza
Facebook hesabini silsem olurmu
0 Likes