cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung m7 monitör dex ve apple airplay bağlantı sorunu

(Topic created on: 04-06-2023 09:33 PM)
679 Views
Members_zXp3do7
Beginner Level 2
Options
IT & Hafıza

Merhaba. Samsung M7 32" monitörüm var. Samsung note 20 telefonumla Dex özelliği ile bağlanamıyorum. Ayrıca Aplle macbook ile airplay vasıtasıyla kablosuz bağlantı yapamıyorum. Yardımcı olmanızı rica ediyorum...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Princee90
Active Level 8
IT & Hafıza

Yazılım güncellemenizi kontrol edin güncel değilse güncelleyin. Düzelmezse Smart hub sıfırlama işlemi yapın ve farklı bir kablo ile deneyin tekrar.

Smart Hub Sıfırlama işlemi için kumandanızdan Menu(Home) tuşu > Ayarlar > Destek > Cihaz Bakımı > Kendi Kendini Tanılama > Smart Hub'ı Sıfırla 

Sıfırlama tamamlandıktan sonra Kumanda dan Menü (Home) > APP > Kurulum> Hüküm koşullar ekranı açılacaktır Tümünü Kabul edin

Hesap oluşturma ekranı açılacaktır samsung acount üzerinden açılan hesaba giriş yapmak için oturum aç sekmesine giriş yapın.

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Anonymous
Not applicable
IT & Hafıza
Ne ile bağlanmaya çalışıyorsanız onun ayarlarını resetleyin veya sıfırlayıp,yeniden baslatın iki cihazda da.Eger ekran yansıtma ile baglanıyorsanız aynı uygulamayı kullandıgınızdan emin olun.(miracast,allshare,screenmirroring,ekranyansıt,smartview)
0 Likes
Solution
Princee90
Active Level 8
IT & Hafıza

Yazılım güncellemenizi kontrol edin güncel değilse güncelleyin. Düzelmezse Smart hub sıfırlama işlemi yapın ve farklı bir kablo ile deneyin tekrar.

Smart Hub Sıfırlama işlemi için kumandanızdan Menu(Home) tuşu > Ayarlar > Destek > Cihaz Bakımı > Kendi Kendini Tanılama > Smart Hub'ı Sıfırla 

Sıfırlama tamamlandıktan sonra Kumanda dan Menü (Home) > APP > Kurulum> Hüküm koşullar ekranı açılacaktır Tümünü Kabul edin

Hesap oluşturma ekranı açılacaktır samsung acount üzerinden açılan hesaba giriş yapmak için oturum aç sekmesine giriş yapın.

0 Likes