- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-06-2023 09:33 PM (Last edited 04-06-2023 09:33 PM by Karasu ) in
IT & HafızaMerhaba. Samsung M7 32" monitörüm var. Samsung note 20 telefonumla Dex özelliği ile bağlanamıyorum. Ayrıca Aplle macbook ile airplay vasıtasıyla kablosuz bağlantı yapamıyorum. Yardımcı olmanızı rica ediyorum...
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2023 11:56 AM in
IT & HafızaYazılım güncellemenizi kontrol edin güncel değilse güncelleyin. Düzelmezse Smart hub sıfırlama işlemi yapın ve farklı bir kablo ile deneyin tekrar.
Smart Hub Sıfırlama işlemi için kumandanızdan Menu(Home) tuşu > Ayarlar > Destek > Cihaz Bakımı > Kendi Kendini Tanılama > Smart Hub'ı Sıfırla
Sıfırlama tamamlandıktan sonra Kumanda dan Menü (Home) > APP > Kurulum> Hüküm koşullar ekranı açılacaktır Tümünü Kabul edin
Hesap oluşturma ekranı açılacaktır samsung acount üzerinden açılan hesaba giriş yapmak için oturum aç sekmesine giriş yapın.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2023 09:54 PM (Last edited 04-06-2023 09:56 PM ) in
IT & Hafıza- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2023 11:56 AM in
IT & HafızaYazılım güncellemenizi kontrol edin güncel değilse güncelleyin. Düzelmezse Smart hub sıfırlama işlemi yapın ve farklı bir kablo ile deneyin tekrar.
Smart Hub Sıfırlama işlemi için kumandanızdan Menu(Home) tuşu > Ayarlar > Destek > Cihaz Bakımı > Kendi Kendini Tanılama > Smart Hub'ı Sıfırla
Sıfırlama tamamlandıktan sonra Kumanda dan Menü (Home) > APP > Kurulum> Hüküm koşullar ekranı açılacaktır Tümünü Kabul edin
Hesap oluşturma ekranı açılacaktır samsung acount üzerinden açılan hesaba giriş yapmak için oturum aç sekmesine giriş yapın.