cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bu yedekleme bölümleri güvenli mi kesin olarak

(Topic created on: 05-07-2023 08:05 PM)
1320 Views
Anonymous
Not applicable
Options
IT & Hafıza

Samsung members platformuna bugün katıldım Herkese merhaba. Sizce bu resimde yer alan yedekleme platformları güvenli mi%100 güvenli olması lazım benim için bu çok önemli hangisini kullanmamı tavsiye edersiniz Ayrıca en alttaki seçenek ne işe yarıyor Google Drive seçeneğinin altındaki.

Bunlardan birisini Siz kullanıyor musunuz? Eğer bu yedekleme seçenekleri güvenli derseniz de güvenli olduğunu öğrendiğiniz kaynak hakkında bilgilendirme yaparsanız da sevinirim. Mobil cihaz içerisinde yedekleme yapabileceğim güvenli bir uygulama Platformu arıyorum benim için %100 güvenli olması lazım Çünkü içerisine resim ve videolarımı yedekleyeceğim. Samsung'un Smart Switch Bulut depolama alanını önermeyin Bana sakın yorumlarda Çünkü bu Buluta yedekleme yapamam bilgisayarım yok.

image

Resolved!
UTQA51
Active Level 10
IT & Hafıza
Tamam işte bende %100 güvenli olması için güvenlik önlemi alman gerekiyor diyorum mesela şindi 2 ad diye bişey var sen açmazsan birde 12345 diye şifre koyarsan hacker gelip bilgilerini çalar daha sonrada aa güvenlu değilmiş diyemezsin bunun sorumlusu sensin çünkü sana orda şirketler 2 faktör özelliği ekliyor adam akıllı şifre koy diyor sen bunları yapmıyor isen bunun sorumlusu sensin benim güvenliğim tam ben %100 güvenli diyebilurum çünkü 2 faktör açık ve şifrem gayet yüksek
Tolga67
Expert Level 5
IT & Hafıza
Sen yüzde yüz güvenli değilsin uygulaman nekadar guvenliyse sen okadar guvenlisin sen istediğim şifreyi koy istediğin faktörü koy uygulaman haclenirse ne erişimin kalır ne dosyan nede verin oyuzden hicbirzaman yüzde yüz güvenli degil
UTQA51
Active Level 10
IT & Hafıza
Sen anladığım kadarıyla bilmiyosun siber güvenliği kardeşim bu şirketler sırf bu güvrnliğe milarlarca dolar para veriyolar google ve microsoft mesela bunlar kolayca hacklenemezler yani bir tıkla hacklenemiyorlar o filmlerdekiler gerçek değil ilk önce kali linux (işletim sistemi) vs. Kurman sonra işte yavaşça ilerlemen lazım ki bunu yapmasıda zor
Tolga67
Expert Level 5
IT & Hafıza
Kime göre zor neye göre zor onu bilemem ama benim kendi fikrim bu yönde katilisin katilmassin ayrı konu ki yalan yanlış diye ithamda bulunuyorsun cevabım için ki kendin bile zor diyorsun imkansız demiyorsun çünkü diyemezsin dünyada bunun bir çok örneği vardır açıp bakabilirsin bir çok kuruluş bir çok uygulama siber saldırıya uğrayıp madur olmuştur yapması etmesi zordur kolaydır bilemem ama bir tehtit var bunu göz ardı edemeyiz
Anonymous
Not applicable
IT & Hafıza
Aslında dediğiniz yöntemi Ben de çok kullanmak istiyorum ama Samsung'un dönüştürücü adaptörünü mağazalarda bulamadım internetten almak istedim ama dolandırılmayayım diye sipariş etmedim güvenilir mi güvenilmez mi bilmiyorum.
Diğer markaların ürününü almak istemiyorum Telefonumun şarj soketinde aşınma yapmasın diye.
Mustafa3437
Expert Level 5
IT & Hafıza
Type c flash bellek lazım. Var bir sürü 200 250 tl ye.
Anonymous
Not applicable
IT & Hafıza
Elimde bir tane flash bellek var ama dönüştürücü adaptör yok.
Mustafa3437
Expert Level 5
IT & Hafıza
Type C San disk ya da Samsung'un varsa alabilirsin. 128 GB işini görür bence :)
Anonymous
Not applicable
IT & Hafıza
GB miktarı benim için önemli değil çünkü çok fazla verim yok 5 GB yeterli Mesela bana depolama alanı olarak Samsung'un ürününü bulamadım
Mustafa3437
Expert Level 5
IT & Hafıza

Sizin o elinizdeki otg desteği olmayabilir bilgisayar içindir belki . Hafıza kartı Samsung'un ürünü var ama flash bellekler Samsung'un aşırı pahalı. Ben gecen Sandisk aldım bir sorun olmadı gayet de hızlıydı. Onedrive 5gb ücretsiz diye biliyorum. Google Drive da aylık ufak bir miktara 100 GB veriyor.