- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-29-2024 10:42 AM (Last edited 09-29-2024 10:49 AM by Bordo ) in
IT & Hafızaamazon.com.tr üzerinden almış olduğum Samsung Evo Plus micro SD Hafıza Kartı 256 GB ürünü için paketinde 10 yıl garantisi olduğunu söylüyor. Hafıza kartım çalışmadığı için ürünü amazon.com.tr üzerinden göndermek istediğimde bana 2 yıl geçtiği için kabul etmediklerine dair mail gönderdiler. Bende Samsung Türkiye ile iletişime geçtiğimde ürünü nereden aldıysam orası ile iletişime geçmem gerektiği bilgilendirildi. Ben ürünü 10 yıl garantili diye aldım ürünün kutusunda ve 10 yıl garantili olduğu yazıyor. Fakat ürün ne Samsung Türkiye, ne de amazon.com.tr ilgilenmiyor. Ürün 2 yıl geçince bozuldu bende mağdur oldum. Ürün hafıza kartı ve çalışmıyor. 10 yıl garantisi var diye aldığım ürünü kullanamıyorum. Ürünün onarım olmadığı için yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-29-2024 10:51 AM in
IT & HafızaBu arada tüketici hakem heyetine başvurdum hakem heyeti ürünün 2 yıl garantili olduğunu söyledi. Yani sakın 10 yıl garantili diye hafıza kartı almayın arkadaşlar.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-29-2024 11:10 AM (Last edited 09-29-2024 11:11 AM ) in
IT & Hafıza- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-29-2024 11:54 AM in
IT & Hafıza
samsung web sitesinde 10 yıl garanti diye yazıyor. bu bir aldatmaca değil midir.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-29-2024 11:58 AM in
IT & Hafıza- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-29-2024 12:00 PM in
IT & Hafızatamam ben ürünü servise göndermek istiyorum fakat samsung ürünü gönderme diyor. dediğiniz gibi burada ürünün arkasında bile durmuyor. aldığınız yere gönderin diyor. amazon da samsunga gönderin diyor. burada inanın ürünün arkasında durmuyor. satıcı satıyor ve gerisine karışmıyor. he şanslıysanız ürün bozulmaz ise zaten sorun yok.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-29-2024 11:42 AM in
IT & Hafıza- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-29-2024 11:56 AM (Last edited 09-29-2024 11:56 AM ) in
IT & Hafızaaslında 10 yıllık garantiyi sunuyor fakat web sitesinden alınan ürünler için olduğunu belirtiyor. yani herhangi bir mağazadan 10 yıllık garanti diye alınan ürünler garantili değil. kutusunda vs her yerde 10 yıl garanti yazıyor. diğer markalar da ömür boyu garanti sunuyor hafıza kartına. samsung burada tüketici aldatıyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-29-2024 11:58 AM in
IT & Hafıza10 yıl kullanım ömrü vaadini de yerine getirmiyor. her türlü burada maduriyet var. çünki aynı hafıza kartını başka markadan aldığımda 3 - 4 yıl sonra bile bozulsa yenisi ile değişim oluyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-29-2024 12:04 PM (Last edited 09-29-2024 12:04 PM ) in
IT & Hafıza