cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

galaxy watch 4 classic acil durum

(Topic created on: 06-12-2023 12:18 AM)
172 Views
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

akilli saatim sarjdaydi ve bende instagram da geziyorum sonra saat bi titredi noldu diye gittim bi baktim saat kendini acil aramaya almis ucak modu acmis kapatamiyorum simdi de saat arayuzum bu oldu yoktan yere niye sorun cikiyor anlamadim nasil duzeltirim

durun acil edit: az once sogudu saatiniz artik kullanilabilir dedi bu ne oluyor tam olarak sarjdayken asiri isindi falan mi
2 Comments
ygtknca
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Dostum bu konuyu en iyi müşteri hizmetleri ile iletişime geçip anlayabilirsin kendimin Samsung aksesuarı olmadığı için ne desem çözümsüz bir yalan olur acil arama durumu genelde bir ayar ile açılıyor bildiğim kadarı ile ayarlardan biraz kurcala bulursun o durumlarda genelde seçtiğin kişilere sms yolu ile haber verilip 112 otomatik aranıyor diye biliyorum. Biraz kurcala baktın bulamadın veya sorun çözülmedi müşteri hizmetlerine danış. Senle ilgilenmeyip belki direk teknik servis diyebilirler çok takma bu durumu. Sorunun ne olduğunu açıklamalarını söyle bu sorun yazılım kaynaklı olabilir. Soruna bir çözüm bulamazsan sıfırla dostum. Büyük bir ihtimal bir ayar açık kalmıştır ondandır ama sıfırlama işlemi gerçekleştiğindede düzelmezse bil ki yazılımsal kaynaklı ama sanırsam dediğim gibi açık kalan bir ayar yüzünden forumda daha önce böyle bir konu açan görmedim.
0 Likes
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba ARDAEFEGRP38,

İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes