cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

buds 2 pro vs buds 3

(Topic created on: 07-16-2024 09:33 AM)
2441 Views
Wagras
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar
Şuanda samsung buds 2 pro amazonda 3600 e düşmüş durumda sizce yeni modelleri çıkmışken bunu almak mantıklı olurmu aralarında çok fazla özellik farkı göremedim.
7 Comments
nonamee_s23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Buds3 almak buds2 pro dururken mantıklı gelmiyo bana. Buds3 pro ile buds2 pro arasında çok fiyat f.arkı olduğunu düşünürsek, buds2 pro almak en mantıklisi.
CGRZBN
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 pro tasarım olarak işitme cihazı gibi durduğu için buds 3'ü tercih ederdim ben. Bunu sadece tasarımsal açıdan söylüyorum.
Wagras
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Şuanda testlere göre buds 2 pro buds 3 pro dan daha temiz ve net ses veriyormuş. valla tasarım falan şuan pekte ön planda değil benim için :)
_KR0N0S_
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Yazılım ile durum değişir kral bende buds 2 pro kullanıyorum,hiç bir model bir öncekinden kötü olamaz :)

Bu arada buds 3 tasarımı 3 pro dan daha iyi bence,ben silikon uç sevmiyorum kaliteyi ne kadar artırsada.
Wagras
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
ben buds 3 ten silikon uç olmadigi icin vazgectim bana hic hijyenik gelmiyor ya bide silikon uç kulaga daha iyi tutunuyor bence
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Dediğim gibi teknik açıdan değil tasarımsal açıdan yaklaştım sadece. Ama buds 2 pro daha iyi olsa bile buds 3 veya buds 3 pro ne kadar kötü olabilir ki? Kulağında club ambiyansı istiyosan onun için buds 2 proda yetmez. Onun dışında ikisi arasında ki farklılıklar çok detaydır bence. O yüzden yine buds 3 diyorum :)
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Düz 3 yerine 2 pro çok daha mantıklı