Selam arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum. Eski bir Buds3 Pro kullanıcısıyım. One UI 8.0 sonrası Buds3 Pro'da Dolby Atmos çalışmıyordu. One UI... View Post
Selam arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum. Eski bir Buds3 Pro kullanıcısıyım. One UI 8.0 sonrası Buds3 Pro'da Dolby Atmos çalışmıyordu. One UI... View Post
Galaxy buds core almayı düşünüyorum kutunun içinden şarj kablosu çıkıyomu View Post
Merhaba sıkıştırma kontrolleri değişiminde problem yaşıyorum Google asistanı seçmeye çalışıyorum ama geri çıkınca ayar eski seçeneğe... View Post
Merhabalar samsung kulaklık kullanıcılara bir sorum olucak kulaklık yeni aldım ilk defa samsung kulaklık kurdum ama wearable uygulamsına nasıl... View Post
arkadaşlar 2nci resimdeki kulaklığınızı kurun'a basınca hiçbirşey olmuyor basılıyor ama hiçbiryer açılmıyor. kulaklığın önemli diğer ayarlarına... View Post
Önerebileceğiniz bir mod veya özel bir ayar var mı? View Post
arkadaşlar 2nci resimdeki kulaklığınızı kurun'a basınca hiçbirşey olmuyor basılıyor ama hiçbiryer açılmıyor. kulaklığın önemli... View Post
arkadaşlar buds 4 pro aldım yeni. bunu wearable uygulamasına birtürlü eşleyemiyorum neden çözümü nedir? birtürlü eşlenmiyor View Post
Merhabalar, Samsung Watch 8'in sport modelindeki kordonun yapısı sebebiyle bu manyetik şarj istasyonunda saati şarj edemiyordum bir türlü manyetik... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 20 | |
| 17 | |
| 15 | |
| 14 | |
| 13 |
| User | Count |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 2 | |