merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Watch 6(44mm) cihazım bileğime taktıktan 30 saniye sonra bileğime takıldığını algılıyor bu normal bir süre mi yoksa bir sıkıntı mı var? View Post
Herkese merhabalar, Arkadaşlar, Watch 7 saat kullanıyorum ancak bildirimler geç düşüyor. Telefona bildirim geliyor, 30 saniye veya daha fazla... View Post
Merhaba arkadaşlar. One ui 6.0 güncellemesine kadar dört buçuk gün giden pilim, güncelleme sonrası iki buçuk gün gidiyor. Benzer sorun yaşayan veya... View Post
Başlıkta yazdığım gibi. Üstelik saatten uygulamayı açtığımda da eski mesajları görüyorum. Benlik bir durum mu herkesde var mı ya da düzenleme yolu var... View Post
Arkadaşlar bir hayırlı olsun alırım 🤪 View Post
Merhabalar, pantolonun cebinde unuttuğum Galaxy Buds 3 Pro kulaklıklarım şarj kutusunun içindeyken çamaşır makinesinde yıkandı. Şu an Kulaklıklar... View Post
Arkadaşlar merhaba bu iki saat arasında kaldım. Watch 5 pro hepsiburada da 7300 tl iken watch 6 classic 43mm 6449 tl. Watch 7 modeli ise 7300 tl Uzun... View Post
Öncelikle Merhabalar😅 Galaxy Watch 4 cihazını Apple’a bağlanmadığından dolayı elimden çıkardım şimdi yine saat arayış içerisindeyim. Bu saati... View Post
Arkadaşlar merhaba akıllı saat alacağım. S23 ultra cihazımla da senkronizasyon olarak uyumlu olsun istiyorum. Özellikleri,batarya süresi ve kullanım... View Post
Samsung watch 7 kullanıyorum, 3 4 gün önce güncelleme geldi saatimin şarjını %100 yapmıştım. Gece 12 de çıkarttım. Sabah 6 da uyandım bir baktım ,%50... View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
17 | |
11 | |
11 | |
11 |
User | Count |
---|---|
8 | |
6 | |
5 | |