Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Antioxidant ve Vascular Load özelliği watch 7 lere gelmeyeceği söyleniyor ultra serisine ve watch 8 serisine gelecekmiş bilgisi olan var mı? Eğer... View Post
Arkadaşlar merhaba watch 4 kullanıyorum watch 7 ye geçmeyi düşünüyorum sizce değer mi ? Özellikle watch 4 ün sarjindan çok rahatsızım View Post
Herkese merhaba kulaklığımı sol tarafından tiz bir ses geliyor müziği tam anlamıyla duyamıyorum başına gelen varmı View Post
Merhabalar, Daha yeni aldım cihazı. YouTube Music üzerinden şarkı dinlemek ıstiyorum fakat ses çıkışı bulunamadı gibisinden bir hata veriyor. Nasıl... View Post
Arkadaşlar, wear os cihazında video player kullanan veya yükleyebilen var mı? Önceden mağazada sunplayer vardı artık kaldırmışlar. Samsung'un... View Post
Merhaba, 5 aydır Buds 3 kullanıyorum. Yaklaşık 1 aydır sağ kulaklıkta %10-15 seviyelerinde ses düşüklüğü yaşıyorum. Temizlik falan da yaptım fakat bir... View Post
Watch 7 geldi yapmam gereken ayarlar var mı tavsiye ettiginiz View Post
Benim galaxy buds fe kulaklığımın kutusu çalındı ben de yeni kutu alacağım ama servis,kutuya kulaklık kadar para istiyor ben de 2.el olarak alacağım... View Post
Herkese merhaba Watch 4 classic kullanıyorum 2.5 yıl oldu ancak 1 aydır sorunlar yaşıyorum bataryası zaten çok kötü dayanmıyor. Açma kapama tuşu... View Post
watch 4 kullaniyordum ama saat takmak hosuma gitmiyor hem kaba duruyor hem bilegi sıkıyor ustune şarj omru 1 gun telefon gibi arama falan yapmasi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
92 | |
65 | |
46 | |
36 | |
28 |
User | Count |
---|---|
4 | |
2 | |
2 | |