Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Bu saatin güncelleme desteği bittimi View Post
One uı 6 güncellemesinden sonra diğer modellere 2 kere güncelleme geldi en azından watch 6(40mm)ım için 2 kere güvenlik ve kararlılık güncellemesi... View Post
diger watchlara günceleme gelmiş watch 4 gelmedi ileride herhangibi gunceleme gelir mi View Post
Bu cihaza OneUI 7.0 Watch ne zaman gelir? View Post
16GB saate 480MB güncelleme gelmiş.Demekki arayüzün baya bi arka planda değişikliği olacak.Bakacağız View Post
😂Saate güncelleme geldi bizim s24 fe hâla gelmedi View Post
Merhabalar watch 5 44mm cihazıma gelen güncellemeyi sizce yuklemeli miyim. Tavsiyeleriniz ve deneyimlerinize ihtiyacım var. Şimdiden yanıtlayan... View Post
Mart ayı güncellemesi yayınlandı arkadaşlar View Post
Merhabalar galaxy watch 4 kullanıyorum güncelleme alacak mi View Post
User | Count |
---|---|
4 | |
3 | |
2 | |
2 | |
2 |