Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Galaxy buds 3 satın aldım gayet memnunum fakat buds 3 oldugu için silikon bulunmuyor dısarı ses verme oluyor ve uzun sureli kullanımda kulak ağrısı... View Post
silikonsuz olduğu için direkt hoparlörün kendisi kirleniyor. Hergün temizlemeye dikkat etsemde o delikleri silsemde geçmiyor. Kullanan arkadaşlar... View Post
güç tasarrufu modunu açınca tüm saat 10-15 fps'ye düşüyor. bu sizde de oluyor mu View Post
Merhaba arkadaşlar buds 3 kulaklığım varda arada sarj sorunu yaşıyorum kutunun sarji olmasına rağmen arada kulaklıklar sarj olmuyor veya teki sarj... View Post
Merhabalar arkadaşlar. Bir çok forumda baktım benzer sorunlar mevcut. Titanyum kasa olması sebebiyle 6 klasik 7 active olmasına rağmen hala işte iken... View Post
Watch 6 kalasik saatim one ui 8 güncellemsinden sonra sürekli kopma sorunu oluyor bunun çözümünü bilen varmı. View Post
Bunu Wearebled'den niye kaldırdılar ki ya, ne güzel hepsini tek bir yerden görüyorduk. Keşke bir ayar falan getirseler en azından... View Post
Samsung, Galaxy Watch 4 için One UI 8 Watch güncellemesini dağıtmaya başladı. Akıllı saat, 2021 yılında piyasaya sürüldüğünden muhtemelen son büyük... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 58 | |
| 53 | |
| 42 | |
| 36 | |
| 36 |
| User | Count |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 1 | |