Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
W6classic kullanıyorum ve bildiğiniz üzere classic modellerin kordonu dikişli suni deri. Bendeki beyaz olduğu için kiri belli ediyor özellikle dikiş... View Post
Arkadaşlar merhaba galaxy watch 7 44 saatin ekran süresi bu şekilde,aod,otomatik parlaklık,nabız ölçme,horlama takibi vs kapalı, sadece uyku esnasında... View Post
Arkadaşlar bu saati kullanıp esim aktif olarak kullanan var mı acaba? Türkcell esim kullanılmış ama benim hattım türk telekom aynı anda hem telefon... View Post
3 senedir samsung buds 2 kullanıyorum çok memnunum çamaşır makinesinden bile sağ çıktı ama artık pili çok hızlı bitiyor ve teki bozuldu aklımda... View Post
Saati kullanmaya başladığımdan beri kolumda ve bileğimde ağrı, sızı başladı. Neden olabilir? bilenler aydınlatırsa çok sevinirim. View Post
Arkadaşlar uzatılmış saatteyken saatim ses çıkarıyordu şimdi o ses yok tekrar nasıl açarım? View Post
Ekranda birden bire bu leke çıktı en üst tepede biginiz varmı ekran mı? View Post
Orijinal kordonuyla samsung watch ile orijinal kablosuz şarj ürünü. Bir yandan saat bir yandan da telefon şarjı için yapılmış ama hal ortada.... View Post
Orijinal kordonu nereden temin edebilirim? Samsungun sitesinde sadece Ankara'da stok kalmış gözüküyor. Diğer sitelerde de satışta bulamadım.... View Post
çok güzelmiş silikonsuz olması beni rahatsız etmedi View Post