Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Arkadaşlar watch 4 classic kullanıyorum ama bi tık değişim istiyorum hangi saati almalıyım öneriniz nedir View Post
arkadaşlar bu ikisinin arasındaki genel farkları neler View Post
Watch7 saatime kordon bakıyorum gümüş tarzı hos duruyor, nerden alinir? View Post
Saat 2.5saatte sarj oluyor bunu indirmenin bir yolu yok mu cok uzun bir süre View Post
GALAXY WATCH 7 DE GARANTI BANKASI NFC ÖZELLİĞİ NE ZAMAN GELIR ACABA VEYA FARKLI YONTEMLER VARMI View Post
Selam arkadaşlar 👋 Samsung’un kulaklıklarını uzun zamandır düşünüyorum ama karar vermek kolay değil. Kullananların deneyimlerini özellikle... View Post
Telefonum şarjda iken akıllı saatten şarjını nasıl görebilirim (samsung watch 7/xiaomi telefon View Post
Watch 6 icin güvenlik güncellemesi gelmiş,hayırlı olsun. View Post
Hala türkçe kadran olayı çözülmemiş kaç yıldır insanlar şikayetçi neden bir çözüme kavuşmadı hala anlamış değilim saati yeni aldım böyle olduğunu... View Post
Sizin kulaklık ekolayzer ayarınız nasıl bir şey (Ben kulaklığı zorlamak istedim Bozulup duruyor...🤣) View Post