cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Xiaomi bud 3 lite

(Topic created on: 01-30-2023 03:40 PM)
562 Views
kaantks-A51-S22
Expert Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba yeni aldığım kulaklığı şarja taktım ve şarjı doldu ama telefona bağlayamıyorum ayarları sıfırladım olmadı yardımcı olurmusunuz sürekli ışıkları yanıp sönüyor ama kukutudan çıkarınca ışıkları sönüyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba batuhantks2925,

Bu gibi taleplerinizi, eşleştirmeyi denediğiniz cihazların model kodunu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
14 Comments
FedoraHat
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba. Kulaklık cihazınızla uyumlu olmayabilir. Veya başka bir cihazda oluyorsa xiaomi servisini arayın.
Giyilebilir Cihazlar
İkisininde ışığı yanıyor kutudan çıkarınca sönüyor
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bende Galaxy Buds var bende de çıkarınca sönüyor normal bir şey sönmesi.
Giyilebilir Cihazlar
Ama bağlanamıyorum xiaomi telefonda denedim kendiminkinde denedim başka cihazda denedim gözükmüyor
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Belki uygulaması vardır? Mesela benim Galaxy Buds cihazım için Galaxy Wearable gerekiyor.
Giyilebilir Cihazlar
Mi fitness uygulama var ona baktım onda kulaklık yok
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Baktım uygulamasız direkt bağlanması gerekiyor. Members > Destek > Tanı > Bluetooth testi yaptınız mı?
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Kutudan çıkınca ışıkların sönmesi normal çünkü şarj almayı bırakıyor.Diğer sorun için ise şunu diyebilirim,iki cihazda da bağlantı kısmındaki önceki bağlantılar varsa silin.Uygulamalara girip WiFi veya Bluetooth arama kısmından aratıp,uygulamalara tıklayıp verilerini silin.Ayrıca uyumlu olmayadabilir.Detaylı bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp destek alın veya uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
Giyilebilir Cihazlar
Beyaz ışık yanıp sönüyor kutuda çıkarınca gidiyor