cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch ultra 2025

(Topic created on: 06-24-2025 04:11 PM)
40 Views
MNC34
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Yine hatalar silsilesi.

Görünen o ki (leaks) watch 6 classic serisinde insanların bayıldığı döner bezeli "doğa şartlarına dayanıklı" saati yeni watch ultrada kullanmak yerine (malum ; insanın bu tür şartlarda elleri pırıl pırıl olmuyor) gidip watch 8 classic versiyonuna eklemiş. 

Enteresan;

Herifler kullanıcıları mutlu olmasın diye her seyi deniyor. Örneğin ben markadan bağımsız bir android kullanıcısı olarak (ki son sürümü de yayınlayana kadar surundurmuslerdi) neden simdi huawei watch 5 almayayim da, watch ultra alayim? 

Tebrikler Samsung. 2.lik unvanını yakında nokia ile ayni kaderi paylasmak üzere terk edeceksin :) 
19 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Son Dediğinize katılmıyorum
MNC34
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Elbette katılmamakta özgürsünüz 😊
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Samsung neden 2.lik unvanını alsın yahu? 😄
Şuan dünyada en çok satılan telefonlardan birisi Samsung elmayı dahi geçmiş 😊
MNC34
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Elmayı geçmesinin nedeni alt gelir grubuna ve özellikle şirket telefonları kullanımı maksadıyla yapılan toplu alımlar 😊
MNC34
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Amiral gemisi satışlarına ve marka değeri sıralamasına bir bakmanızı önerebilirim
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Elma markası itibar kazandığı için zengin ve genç kısımlar tarafından tercih ediliyor, bende elmanın son modeli var buna rağmen samsungtan vazgeçemiyorum sirket telefonu olarak kullanıyorum Elma'yı😊
MNC34
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bu elbette benim de sizin de tercihiniz. Mesele sizin memnuniyetiniz değil, alıcıların memnuniyeti.Mesela bugun bir post gordum, s22 serisine one ui 7 gelmis, kullanici oyle bir oh cekmis ki ben rahatladım :))))
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
O konuda haklısınız tabi yazılım ekibi ve dağıtım ekibi başarılı iş yapıyorlar 😂(!)
MNC34
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Tam 7 ay sonra :) Halbu ki tüm cihazlara ayni anda yayinlansa, begenilmis bir tasarim dilini koruyabilseler harika olur. Bu arada dxomark testlerinde iphone kamerada daha iyi sonuc verdi. Samsungun hatalarini yazidigim bir yazi var ordan da isterseniz bakabilirsiniz (:
0 Likes