Resolved! Solved

Original topic:

Watch 6 healt monitör desteklenmiyor

(Topic created on: 08-20-2023 06:18 PM)
581 Views
SafaTuran
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Başlıktada belirttiğim gibi watch 4 classic kullanırken healt monitörü sorunsuz kullanıyordum yeni watch 6 classic saatim geldi lakin uyumlu saat bulunamadı hatası veriyor. Bu sorun genel mi ? Sorunu başka yaşayan var mı ? Güncelleme mi beklemeliyiz ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bende böylebir problemyok telefondan uygulamayı kaldırın ve saatten monitör uygulamasını açın saat uygulamayı yüklemek için telefonu yönlendirecek uygulamayı yükleyip tekrar deneyin

View solution in context

7 Comments
HasanS22
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 Classic saatinizdeki "Uyumlu saat bulunamadı" hatasının olası nedenleri:

- Saat yazılımının henüz sağlık izleme özellikleriyle tam uyumlu olmaması. Watch 4'e göre yeni bir model.

- Saatin sağlık sensörlerinde bir hata/problemin olması.

- Mobil uygulamasının sağlık özellikleriyle senkronizasyonda bir sorun yaşanıyor olabilir.

- Bluetooth bağlantısında kesinti.

Bazı çözüm önerileri:

- Hem saate hem mobil uygulamasına güncellemeler yapılacağı için beklemek faydalı.

- Bluetooth kapatıp açın, çift doğrulama yapın.

- Saatin sağlık ayarlarını/sensörlerini kontrol edin.

- Uyumlu saat listesini güncelleyip deneyin.

- Yetkili servisle irtibata geçin, sensör kontrolü/değişimi gerekebilir.

Genel bir sorun değildir ancak yeni modelden kaynaklanan bir uyumsuzluk da olabilir. Güncellemeyle çözülebileceği umuluyor.
SafaTuran
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim sanırım güncelleme ile saatinde sağlık sertifikana eklenmesini bekleyeceğiz gibi
Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bende böylebir problemyok telefondan uygulamayı kaldırın ve saatten monitör uygulamasını açın saat uygulamayı yüklemek için telefonu yönlendirecek uygulamayı yükleyip tekrar deneyin
SafaTuran
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Birde bu şekilde deneyeyim sensörleri denedim sorun gözükmüyor bu şekilde olabilir
SafaTuran
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Evet uygulamayı silip, saati kapatıp açıp yeniden kurdurdum sorun düzeldi. Eski saatin uygulaması olunca tanıma sorunu yada **bleep** bir bug oldu sanırım.
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Düzeldiğine sevindim güle güle kullanın
SafaTuran
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim