cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 classic vs watch 7

(Topic created on: 08-15-2024 09:16 PM)
1311 Views
meydanoglu
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar 6k ya watch 6 classic 47mm mi yoksa 10kya watch 7 44mm mi kullanan yada deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi

26 Comments
axeno
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 diğer 4 5 6 serisinden kesinlikle farklı

1. Lisanslı sensörler var. %30 dahada artırılmış doğruluk payı ve ek olarak yeni sensörler. Ageler endeks ölçme falan

2. İşlemci gücü çok ama çok daha iyi kesinlikle 4 5 6 üzer 7 üzmüyor o konuda.

3. GPS watch 4 5 6 11e sahip hafif kalabalık yerde iki saat GPS bulamıyor ama w7 11 15e sahip

4.yeni aod stili

5. İşlemci verimliliği sayesinde pil ömrü bir tık daha_ uzun Unutmamak gerek bu android çalıştıran bir saat diye xioami ve huwaei den daha az gider ama daha bol özellik sunar. Watch 6 classic kullanıcıs olarak 7ye parası yetip 6 alan net downgrade yapar
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
1 ve 3 e katılıyorum fakat işlemci olarak tam anlamıyla bilinmeyen ve test edilmemiş bir işlemciyi övüpte diğerleri çok kötüymüş gibi göstermeni anlamadım ki 11 yıldır akıllı saat kullanıyorum ve saatin amacı belli oyun oynayacaksanız telefonu kullanın.
axeno
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Saatlerin amacı yardımcı olmak. Ben neden wp bildirimi alayım? Multi işlem yapamadıktan sonra yemişim android akıllı saati. önemi yok. Watch 4 5 6 kötü performans konusunda. SMS geldi diyelim açamıyoruz saaten 7de açabiliyoruz. Ayrıca zaten mantık çok saçma

İşlem güç artarsa daha fazla uygulamaya destek olur. Daha fazla işlem yapılır

Ayrıca hem Spotify hem wp cevaplanması sırasında watch 6 classic yetersiz. Yardımcı cpu yok tek cpu.

Birden fazla islem hem spor aktivitesi,wp hem diğer işlemlerde YETERSİZ

7 ile ek verimlilik artısı ile hem lte sorun olmaz tabi trde lte yok. Ama bu işlemler için cok ama cok önemli işlem gücü. 4 ile 6 işlemcileri aynı neredeyse.ve evet çok kötü 6 classic arayüzü akıcılığı spor takip sptofiy ve diğer işlemler arkım daha yeni 7 aldı kesinlikle eline almayıp saati verimli kullanıyorsanız **bleep** edemezsin.

Ki ben wifi kullanıyorum spor salonunda telefon evde aramaları almak için. Saatin sarjı verimsiz işlemci diye cok hızlı gidiyor. Yeni aod ekstra pil tasarrufu sağlıyor Ayrıca.
axeno
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Saati aşırı verimli kullananlar **bleep** eder sadece bu kullanımları. Gesture hand ile hem sörf yapmak v.sde daha kolay kesinlikle 7 asla 6 ile kapısamaz
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Nasıl yani mesaj ve wp açamıyoruz derken anlamadım. Ben mesaj ve wp mesajlarına saatten bakıp cevap verebiliyorum. Hatta gbord sayesinde mikrofondan cevap yazdırabiliyorum.
axeno
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Wp indirip cevap verebiliyoruz hocam gboard daha pratik yazmakta daha kolay. Benim dediğim multi tasking. Wp açıp cevap yazarken bile nadirde olsa kasma yapıyor neden mesela? İşlemci yetersiz optimizasyonda aynı sekilde
nonamee_s23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Kanka o konuda dememiştir arkadaş bence. Buradaki **bleep** çekirdek sayısından bile belli oluyor w6 classicte 2 çekirdekli islemci vsrken w7de 5 çekirdek var. Ve w6 classicten 7 ye geçenlerden de gördüğüm yorumlara göre arada ciddi hız farkı ve akıcılık var diyolar ben de 2 gündür kullanıyorum w7 saat gerçekten ars geçişlerde harika sıfır kasma.
axeno
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
5 çekirdek + 2 yardımcı var. Evet hem akıcı hemde devrim özellikler gelişmeler var. Yok işlemci gelişmesinde ne olur ASLA denilmez. İşlem gücü arttıkça imkan artıyor 7 o konuda çok iyi SMS geldi hemen takip et. 6da birdaha telefona yönlendiriyor ama 7de saat üzerinden yapılıyor. Bu bile devasa bir devrim. Telefonlar ilk cıktığundada öyle.

Bakış açısı kesinlikle yanlış telefonlar niye hala gelişiyor o halde?
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Mesaj olayı yıllardır eski modellerdede saat üzerinden cevap verilebiliyor yeni bir şey değil