cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 NFC Özelliği

(Topic created on: 03-06-2024 12:44 PM)
1090 Views
Sanalad
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba arkadaşlar.

Akıllı saatte NFC özelliğini kullanan var mı? S Wallet uygulaması ile kullanılıyor sanırım ama kredi kartımızı vs tanımlayabiliyor muyuz?

19 Comments
sekobaskan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Aynen wach 5 de ayni şekilde samsung wallet üzerinden kurdum her şeyi ayarladım bu migros da sanal kasa varya denicektim deneyemedim bir türlü fırsat olmadı kasiyere rezil olmayalım bari sanal kasalarda deniyorum böyle şeyleri
byrmclk05
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Kullanan var tr de ama nasıl yapıyolar bilmiyorum.
sekobaskan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Son haberlerden sanırım haberin yok geldi kullanılıyor eskiden yoktu evet 5-6 ay önce geldi
byrmclk05
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Telefondan nasıl oluyor? Ziraat kullanıyorum. Ne yapmalıyım?
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Banka kartı olmuyor diye biliyorum birde nays diye bisey var iş bankasının odedikce para geliyor onu kullanıyorum papara paycell tarzında baya kampanya var atıyorum Burger King de yüzde 10 indirim var
0 Likes
byrmclk05
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Kredi kartı benimkisi. Neyse artık olursa olur. Olmazsa da sorun değil. Teşekkürler.
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Telefondan tam anlamıyla yararlanmani tavsiye ederim çok kolaylık sağlıyor ve buna özel bankaların kampanyası oluyor sırf telefonla ödedim diye yaklaşık 3 ayda 2900tl para tasarrufu yaptım
byrmclk05
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
İyimiş. Bi kurcalayım.
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Ziraat bankasında kampanya yok adam akıllı en iyisi iş bankası akbank çok kampanyaları var onları takip ederek çok tasaruf yapiyorsun sadece İnternet alışverişi düşünme