cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch 6 Classic Ekranda Ölü Pixel (?)

(Topic created on: 09-27-2023 09:07 PM)
122 Views
ARahmanSahin
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar
Selamunaleykum

Watch 6 Classic 47 mm alalı 20 gün kadar oldu bugün ekranda beyaz renkte belli olan ölü pixel dikkatimi çekti ekranı temizlesem de gitmedi ekranda bir sıkıntı var benzer durum yaşayan var mı?

Yakınlaştırıp bakarsanız nokta rahat görünüyor 
image

ARahmanSahin
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Erken gitsem daha iyi ama 1-2 hafta sonra gitsem bunu kullanıcı hatası vs diyip bana yikmazlar değil mi?
Frk12
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
İmkan varsa erken gitmeye çalışın 1 ay bile olmamış nasıl oldu ya son model cihaz yepyeni daha inanılır gibi değil
ARahmanSahin
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hiçbir şekilde vurmadım bir yere de darbe vs de almadı asla birden sırıttı ekranda hiç hoşuma gitmedi bu durum
Frk12
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Evet ya pilden dolayı soğumuştum şimdi iyice soğudum 5 pro bekle beniiiii 😂
ARahmanSahin
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bende samsungtan komple soğuyorum bir ay olmadan ne rezillik yani şimdi git servisle uğraş değişim istiyorum diye onlarda ekranı değiştirir elime verir allahualem hak aramak zaten ayrı sıkıntı :)
Frk12
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ben Samsung servislere güvenmiyorum zaten telefonumda kameraları ve yazılımı problemli ona rağmen vermiyorum şimdi watch 5 pro yerine Huawei mi alsam diyorum Huawei de servisi çok iyi
Frk12
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Çok geçmiş olsun valla talihsizlik işte
ARahmanSahin
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kargo ile servise yollasam nasıl olur sizce? Ya da bu şekilde kullansam yenileri çıkar mı?
Giyilebilir Cihazlar
Orasını bilemem ama 1 ay dolmadan götür
ARahmanSahin
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bu gonderi dursun bakalım söylerim samsung forumda yazmışım diye 😅 ölü pixel kullanıcının yapabileceği birsey değil sanırım ve değişim vs de biraz servisin insafına kalmış gibi öyle anlıyorum