cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 44 mm

(Topic created on: 03-12-2024 01:17 AM)
284 Views
tolga123
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşlar watch 6 kullanıyorum telefon a54 saatten pek memnun değilim en büyük sıkıntısı şarjı yani sürekli şarj etmekten yoruldum bu saati satıp yeni bir akıllı saat ya da bileklik alacağım ne önerirsiniz? 
0 Likes
11 Comments
özgür_s21fe
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Şarjdan yana sorun yaşamak istemiyorsanız huaweinin saatlerine bakabilirsiniz ama watch6daki kadar özellik yok bilekliğin büyük ekranlı hali
tolga123
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Şarj konusunda yoran bir urun yorumun için teşekkür ederim
sekobaskan
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Söyle bisey var ama şarjdan memnun değilim diyorsunuz bu saati gece gündüz mü takıyorsunuz illahaki cikarticaksiniz degilmi kolu rahatsız ediyor bir süreden sonra o ara şarj edin birde konum WiFi sürekli nabiz izleme ates ölçer kapatın 2 günü geçer şarjı günde 20dk şarj etseniz yetiyor
sekobaskan
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Atıyorum ben yemek yaparken saati şarj a takıyorum 20dk ertesi gün lavaboya gidiyorum şarj a takıyorum kısa kısa hem bilegin dinleniyor 14 gün şarj gitse ne gitmese ne herkesin kendi tercihi tabi de şarj a çok önem veriyorlar
tolga123
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ben rahatsızlık duymuyor ve gece gündüz takıyorum uykumu analiz etsin diye sürekli şarj aletine bağımlı olmak canımı sıkıyor
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Yani akşamdan akşama şarja koymanın ne gibi sıkıntısı olabilir sizleri anlamıyorum.
tolga123
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Yani ilk başlarda sikinti yok ama ilerleyen zamanlarda yoruyor
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Yoruyormu !!!
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Huawei watch gt 3 alabilirsin şarjı çok iyi 1 hafta civarı