cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 44 mm

(Topic created on: 03-12-2024 01:17 AM)
410 Views
tolga123
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşlar watch 6 kullanıyorum telefon a54 saatten pek memnun değilim en büyük sıkıntısı şarjı yani sürekli şarj etmekten yoruldum bu saati satıp yeni bir akıllı saat ya da bileklik alacağım ne önerirsiniz? 
0 Likes
11 Comments
özgür_s21fe
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Şarjdan yana sorun yaşamak istemiyorsanız huaweinin saatlerine bakabilirsiniz ama watch6daki kadar özellik yok bilekliğin büyük ekranlı hali
tolga123
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Şarj konusunda yoran bir urun yorumun için teşekkür ederim
sekobaskan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Söyle bisey var ama şarjdan memnun değilim diyorsunuz bu saati gece gündüz mü takıyorsunuz illahaki cikarticaksiniz degilmi kolu rahatsız ediyor bir süreden sonra o ara şarj edin birde konum WiFi sürekli nabiz izleme ates ölçer kapatın 2 günü geçer şarjı günde 20dk şarj etseniz yetiyor
sekobaskan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Atıyorum ben yemek yaparken saati şarj a takıyorum 20dk ertesi gün lavaboya gidiyorum şarj a takıyorum kısa kısa hem bilegin dinleniyor 14 gün şarj gitse ne gitmese ne herkesin kendi tercihi tabi de şarj a çok önem veriyorlar
tolga123
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ben rahatsızlık duymuyor ve gece gündüz takıyorum uykumu analiz etsin diye sürekli şarj aletine bağımlı olmak canımı sıkıyor
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Yani akşamdan akşama şarja koymanın ne gibi sıkıntısı olabilir sizleri anlamıyorum.
tolga123
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Yani ilk başlarda sikinti yok ama ilerleyen zamanlarda yoruyor
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Yoruyormu !!!
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Huawei watch gt 3 alabilirsin şarjı çok iyi 1 hafta civarı