cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch 5 uyurken dusme algilama uyari

(Topic created on: 10-24-2023 09:31 PM)
171 Views
Onxrr
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba bugun sabah 6.25 siralarinda saatimden cikan alarm sesiyle uyandim ekranda sert dusus algilamasi yaziyordu o anki uykuyla herhangi birine bastim dusmedimi jssretledim neden sizce boyle oldu ustelik bu ilkde degil otururken bile olmustu uykuda boyle bisey olmasi ben bir yatarim zaten hic oynamam yerimden neden boyle oldu sizce

image

5 Comments
Canonder
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Arada yapıyor çok ani bir hareket yaparsanız, emniyet kemeri gibi düşünün ama yok yapmadım diyorsanız çarpıya basın yapay zeka bir şekilde öğrenecek 👍
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sorun sert düşüş algılama algoritmasından kaynaklı olsa gerek. Oradaki seçeneklerden düşmedimi işaretlemek dışında yapabileceğiniz pek bir şey yok. Sert düşüş algılamayı kapatabilirsiniz ama tavsiye etmem, ya gerçekten gerekirse?
Onxrr
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ama gece ya uyanmasaydim ondanda biraz irkildim butun yakinlarima mesaj gidecejtu ve saat 112 arayacakti kararsiz kaldim
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Fiziksel aktivite sırasında'yı seçebilirsiniz, en azından uyurken veya otururken algılamaya çalışmaz. Geri sayımı da 30 saniye yapabilirsiniz.Screenshot_20231024_214102_Galaxy Watch5 Manager.jpgScreenshot_20231024_214332_Galaxy Watch5 Manager.jpg
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Kalibrasyon varsa onu sıfırla veya cihazı sıfırla.
0 Likes