cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 5 Sahiplerine Soru

(Topic created on: a month ago)
24 Views
Tipircikk
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Ben aktif olarak Watch 5 kullanmaktayım. One UI 6.1 vardı sanırım en son sürüm işte. Fakat cihaz kasıyor takılma falan yapıyor geçiş yaparken kaydırırken sizdede öyle mi? Eğer sizde öyle değilse format atsam çözülür mü??

15 Comments
m_j_r
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Aynı durumu watch 6 yaşıyorum. Samsungun bu duruma karşı bir çözümü olmalı artık ama uzun süredir bir gelişme yok
0 Likes
Tipircikk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hocam arada aşırı slow moda kayıyor gibi oluyor değil mi? Madem kasacak cihazı zorlayacak güncellemeyi getirme veya daha sonra getir. Yakında optimizasyon güncellemesi lazım
0 Likes
m_j_r
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Maalesef tam dediğiniz gibi oluyor ve artık alıştık da Samsung saçmalığı yüzünden:)
areyousure
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bu saatin yapısı böyle maalesef. Watch 6 lar bile öyle ki yazmış bir arkadaş. Watch 7 ler sanırım azalmış bu sorun ama 7 den önceki neredeyse her saat saçma bir şekilde kasıyor.

2015 den kalma gear s2 bile hiç takılmıyordu. Ama batarya ve dokunmatiği ölünce kötü oldu :(
Tipircikk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşım dün Watch 7 almış sabah getirdi gram kasmıyor hadi 5 i anlarım biraz eskidi ama 6 dada aynı saçmalığın olması garip. Umarım yakın zamanda optimizasyon güncellemesi falan düşünülür
areyousure
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Valla ikinci senesi oldu sanırım alalı hala kasıyor. Kaç güncelleme geldi ama düzeltmediler. En güzel saatler huaweidir hala öyle düşünüyorum. Hem pil ömrü uzun hem de saat gibi saatler onlar. Watchların da fiyatlar yükselmeye başladı
0 Likes
Tipircikk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Haklısınız hocam. Benim arkadaşta Huawei GT3s mi ne vardı hala gıcır gıcır akıyor. Cihazı kastıracaksa güncellemeyi ertelemek optimizasyonu arttırmayı daha mantıklı buluyorum ben
0 Likes
eym095
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
4de de olmuyor desem
0 Likes
RaGoN
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Watch 4 Classic var bende. Herhangi bir kasma, takılma yok.
0 Likes