cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch 4 One UI 5 sonrası WhatsApp Bildirimi Gelmiyor

(Topic created on: 09-20-2023 12:36 PM)
2509 Views
İkrs
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba arkadaşlar, saatime whatsaapı yükledim one uı4 teyken bildirimler anında düşerdi ancak şimdi one uı 5 e güncelledim ve whatsapp bildirimleri gelmiyor normalde uygulamadan gelmesi gerekir, bildirimler vs de açık ama gelmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

Bildirim ayarlarınızı Galaxy Wearable uygulamasından kapatmış olabilirsin.

1. Galaxy Wearable uygulamasını açın, Saat ayarları'na ve ardından Bildirimler'e dokunun.

2. Buradan telefon bildirimlerini saatinizde göstermeyi seçebilirsiniz.

3. Ardından, Gelişmiş bildirim ayarları öğesine kaydırın ve dokunun. Bu menüde şu seçenekleri görebilirsiniz: 

• Bildirim göstergesi: Okunmamış bildirimleriniz olduğunda bunları saat kadranında gösterin.

bu ayarları açın. 

Yalnızca birkaç uygulamanın bildirimlerini açmış olabilirsin. Galaxy Wearable uygulamasında bildirimleri kapatabilirsin veya açabilirsin

1. Galaxy Wearable uygulamasını açın, Saat ayarları'na ve ardından Bildirimler'e dokunun.

2. Uygulama bildirimleri'ne dokunun, ardından açılır oka dokunun ve tüm yüklü uygulamaları görmek için Tümü'nü seçin.

3. Bireysel uygulamaların bildirimleri açmak veya kapatmak için, istediğiniz uygulamanın yanındaki anahtara dokunun.

4. Tüm uygulamaların bildirimlerini açmak veya kapatmak için, ekranın üst kısmındaki Tüm uygulamalar'ın yanındaki anahtara dokunun.

bu işlemi yaptıysan açmanı öneririm. 

olmazsa Galaxy Wearable uygulamasını kaldır ve yeniden yükle. 

saatinden bilgilerini yedekle  ve sıfırla yeniden kur herşeyi. 

telefonun bilgilerinide yedekle sıfırlama yapabilrsin güncellemeden sonra bazen uyumsuzluklar oluşabiliyor. 

View solution in context

0 Likes
3 Comments
ascolta
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ayni sorunu yasadim ve birkac kez whatsapp silip yeniden kurdum. Saati normal sifirlama yaptim ayarlar menusunden. Sorun devam etti. Ben de yapacak birsey yok diyerek saate hard reset atıp tüm kurulumları yaptım. Simdi bir sorun kalmadı 😄
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Açılır pencere bildirimlerini baloncuk açarak ayrıntıdan dişer seceneği sec ve aynı yerdeki ayarları aç.1695225100002_1695225099982_0.jpg
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

Bildirim ayarlarınızı Galaxy Wearable uygulamasından kapatmış olabilirsin.

2. Buradan telefon bildirimlerini saatinizde göstermeyi seçebilirsiniz.

3. Ardından, Gelişmiş bildirim ayarları öğesine kaydırın ve dokunun. Bu menüde şu seçenekleri görebilirsiniz: 

• Bildirim göstergesi: Okunmamış bildirimleriniz olduğunda bunları saat kadranında gösterin.

bu ayarları açın. 

Yalnızca birkaç uygulamanın bildirimlerini açmış olabilirsin. Galaxy Wearable uygulamasında bildirimleri kapatabilirsin veya açabilirsin

2. Uygulama bildirimleri'ne dokunun, ardından açılır oka dokunun ve tüm yüklü uygulamaları görmek için Tümü'nü seçin.

3. Bireysel uygulamaların bildirimleri açmak veya kapatmak için, istediğiniz uygulamanın yanındaki anahtara dokunun.

4. Tüm uygulamaların bildirimlerini açmak veya kapatmak için, ekranın üst kısmındaki Tüm uygulamalar'ın yanındaki anahtara dokunun.

bu işlemi yaptıysan açmanı öneririm. 

olmazsa Galaxy Wearable uygulamasını kaldır ve yeniden yükle. 

saatinden bilgilerini yedekle  ve sıfırla yeniden kur herşeyi. 

telefonun bilgilerinide yedekle sıfırlama yapabilrsin güncellemeden sonra bazen uyumsuzluklar oluşabiliyor. 

0 Likes