Original topic:

Watch 4 Classic ghost secreen

(Topic created on: 10-23-2022 04:21 PM)
237 Views
Santanafero
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar
Sayın kullanıcılar bilindiği gibi teknolojinin bağzı getirmiş olduğu sorunlarda mevcut bunlardan biri watch 4 cihazlarda kronik ghost secreen problemi öncelikle bu sorunun olmamaması için yaplıcaklar şunlar

Cihazınızı fazla sıcak ortamlarda bulundurmayınız
Yazın cihazınızın always on display özelliğini kullanmayınız hatda hiç kullanmamanızda fayda var hem batarya sağlığı için ayrıca ekranınız ve işlemciniz için daha faydalı olacaktır. 
Cihazınızın adaptif parlaklık sensörünü kapatınız. aydınlatmanızı manuel yapınız görebileceğiniz orana kadar panel aydınlatmasını açınız ideal aralık %50 parlaklık olabilir bu sensörü kapatmanız ayrıca saatinizin şarj verimliliğini arttırıacaktır
Samsungun olabildiğince kendi orjinal saat yüzlerini kullanınız çünki kendi orjinal yüzler pikselleri değiştirip dinlendirerek çalışır lakin 3. Taraflar tam olarak bu sistemi arayüze entegre etmezler 
Teşekkürler. 
5 Comments
Giyilebilir Cihazlar
2, 3 ve 4. yazınıza katılmıyorum, madem bunlara dikkat edicem yada kullanmayacağım gider normal saat alırdım , niye akıllı saat alıyım ki o zaman.
0 Likes
Cyber猫
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba 2. Secenege katilmaman celiskili cunku normal saatlerde surekli saati gorebilirken digital akilli saatlerde AOD kapatarak kolunuzu kaldirip veya ekrana basip saate bakabiliyosunuz bosuna pil harcamamis oluyosunuz , 3. Yaziya katilmiyor olmaniz sacma geldi cunku arkadas adaptif parlakligin kapali olmasi kullanim suresini arttiracagindan bahsetmis ki bendede saat var ve bu dogru bir bilgi onun yerine orta derece parlaklikla her ortamda daha fazla pil ömrü sagliyor , 4.yaziya katilmamissiniz buna yorumum su sekilde wearable uygulamasindan istediginiz arayuzu yapabilirsiniz fakat saatinize samsung harici 3.parti bir yazilim arayuz eklerseniz buda saatinizin ömrünü kisaltacak yegane durumlardan birisi yani bu yorumda kismen doğru bilginiz olsun 😊
Giyilebilir Cihazlar
Gidin normal saat kullanın arkadaş o zaman , şarjı bitecek diye niye dikkat edeyim ki bu kadar ne gerek var , akşam eve gelince takıyorum şarja , sabah ta işe giderken takıyorum koluma bütün gün işimi görüyor, şarj sıkıntısı çekmiyorum yani , akşamdan akşama şarj ediyorum yetiyor bana
0 Likes
Cyber猫
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Postu yazan zaten kullanicilara yardimci olmasi icin cözüm önerileri yazmis yani bu herkes icin gecerli degil mesela sen aksamdan aksama sarj ediyosun ben 3 gunden 3 gune, herkesin kullanis tarzi farkli olabilir benim yorumum " katilmiyorum " kelimesine hitabendi , sizin aksamdan aksama sarja takmaniza degil , cunku arkadasin dedigi seyler doğru. 😊
Santanafero
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
@cyber desteğin için teşekkür ederim arkadaşlar benim bu postu yayınlanmamın sebebi bu kronik sorunu en aza indirgemek minimanize etmek içindir evet bende samsunga çok kızıyorum ülkemizde pahalıkla aldığımız cihazlarda bu tip sorunlarla karşılaştığımızda lakin şöyle bir durum var siz ekran yanığı şikayeti ile servise baş vurduğunuzda servis size ne diyor biliyormusunuz kullanıcı hatası diyor sen istediğin kadar servise işte şöyle özlliği böyle özelliği var de dinlemiyecek seni o yüzden bu tip olqylarla karşılaşmadan önce en azında kendimiz bir önlem almak amaçlı sizlere ufak bir çözüm sundum teşekkür ederim
0 Likes