cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Test Edilip Dezenfekte Edilmeyen Buds2!

(Topic created on: 10-07-2023 07:07 PM)
245 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba. Kulaklığım ile ilgili yaşadığım sorundan ötürü kulaklığımı servise bırakmıştım. Sorunu çözülmemişti ve Tüketici Haklarına başvuru sağlamıştım. Kulaklığı bugün servisten aldım ama kulak kiri ve kulağın yağı kulaklığa bulaşmış bir şekildeydi. Samsung Servisi test edilen kulaklıklara herhangi bir dezenfekte uygulamıyor anlaşılan. Bence sadece cihazı test etmeden önce dezenfekte ediyorlar. Kullandıktan sonra aynen kutuya koyup gönderiyorlar. Ben cihazı tertemiz yapıp servise bırakmıştım. Neden dezenfekte edilmeden bana geri verildi? Samsung buna da yanıt ver. Ayrıca servis çalışanlarınız bana "ses kaydı alındığına dair bir bilgi vermek zorunda değiliz" dedi. Ben Tüketici haklarına bunu da yazdım. Umarım gerekli cezayı alırsınız.

image

image

Gördüğünüz kulak kiri ve kulağın yağları.
28 Comments
OğuzMumci
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Tam saat 19.40 ile 20 gibi ama belli de olmaz ben onun için hep 17 ile 19 arası dedim bekle ya müzik dinliyoruz şuan fena mı 😁😁
0 Likes
Arda10
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
😂😂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Kusucam ☠️ Her şeyi geçtim o takan Şahıs hiç mi kulağını temizlemiyor bir de kulağına takmış o haliyle tam kriz geçirmelik olay..
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kesinlikle😂
ApoS22
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Samsung bu servise bir şey yapması gerekiyor
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Samsung sadece "anlıyorum, yapabileceğimiz bir şey yok" demesini biliyor. Samsung Kore şirketinin direkt samsung türkiye ekibini baştan değiştirmesi lazım. Genel merkezdeki Sinem Hanım'dan tutun Melisa Hanım'a kadar, servis çalışanları ve teknisyenlerine kadar hepsinin değişmesi lazım.
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bu arada ebru elektroniğin ilgisiz olduğu ile alakalı yorumunu sen mi sildin yoksa moderatörler mi sildi?
0 Likes
ApoS22
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ben sildim
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Topraks9plus,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes