cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefonum veya Saatimi kullanarak nfc ile nasıl ödeme yapabilirim?

(Topic created on: 02-08-2025 03:42 AM)
161 Views
RüzgarDemir
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar. Biliyorsunuz ki ülkemizde banka uygulamaları dışında telefon üreticilerinin ödeme servisleri kullanılamıyor.

Ben Tosla kart kullanıyorum. Tosla'nın mobil uygulamasını indirince nfc yerine tosla geliyor. Fakat nasıl ödeme yapacağımı bilmiyorum. Veya yapabiliyor muyum? Telefonu direkt pos cihazına tutuyor muyum veya uygulamadan mı bir şey yapıyorum bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
4 Comments
123456_
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
nfc özelliğini açtıktan sonra pos cihazına doğru telefonu götürün okunur zaten.tosla uygulamasından aktive edebilirsiniz.
0 Likes
Ervel
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
NFC kısmından Tosla'yı seçmeniz gerekiyor. Ayrıca ödeme yaparken telefonunuzun kilidi açık vaziyette NFC'ye doğru tutmanız gerekiyor; yoksa ödemeyi almıyor. Aynı şekilde saatte de aynı işlemi yapman gerekiyor NFC'den tosla'yı varsayılan ödeme olarak seçmen gerekiyor ve saatin koluna takılı ve kilidi açık olması gerekiyor yani saat kadranındayken saatin üst tarafında kilit ikonu olmaması gerekiyor.
0 Likes
Mronok
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Swallet kullanıyorum harika
0 Likes
ErhanYavuz
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Telefondan sorunsuz kullanıyorum ama saatten hala kullanamadim. Pos cihazlarına saati yaklastirinca dıt dıt edip birakiyor.😮
0 Likes