cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung watch4 Türkçe sesli komut desteklememe sorunu

(Topic created on: 09-23-2021 12:22 AM)
445 Views
wrendie
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Çalışanlara özellikle sorarak aldim tum isteklerime uygun olduklarını belirttiler ama gelen görüşmeleri yanitlama disinda whatsapp ve mesaj karşılığını sesli bi şekilde cevap verememe durumu ile karşılaşmış durumdayım Türkçe sesli komutu desteklemiyor.. iade istiyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba wrendie,

Talebiniz için ilgili ekibimizi bilgilendirdik. En kısa zamanda tarafınıza dönüş yapılarak bilgi aktarılacaktır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

7 Comments
Sinifl
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Yakında Bixby Türkçe gelecdkmis
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Kaynak?
0 Likes
wrendie
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Derken?
0 Likes
wrendie
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Gelene kadr ben saatin iadesini isteyeblrim samsung çalışanlarının hc birisi saat özelliklerini bilmeden hersey var diyerek saat satışı gerçekleştiriyor.. Yani özellik nedir karşılaştırma yapmak istesem hc kmse birsey blmiyor.. almis bulundum insallah ilerleyen zmnlarda dha fazla pişmanlık yaşamadan iade edeblrim
0 Likes
kingkong0
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bende watch 4 kullanıyorum ama yapabiliyorum. G board uygulamasını yüklerseniz sesli bir şekilde cevap verebilirsiniz.
0 Likes
wrendie
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Samsung sesli giriş hiç bir şekilde İngilizceden Türkçeye geçmiyor Screenshot_20210923-161312_Galaxy Watch4 Plugin.jpg
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba wrendie,

Talebiniz için ilgili ekibimizi bilgilendirdik. En kısa zamanda tarafınıza dönüş yapılarak bilgi aktarılacaktır.

Teşekkürler.

MOD