cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung watch 6

(Topic created on: 05-13-2024 01:12 AM)
218 Views
Keremasannn
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşlar saati almayı düşünüyorum samsung shopta 6700 küsür ama trendyolda 4500 tl ve bir sürü kullanıcı almış ve güvenilir duruyor 150 ye yakın fotoğraflı yorumu var ne yapacağım bilemedim yardımcı olurmusunuz birde siyahmı yoksa silver mı önerirsiniz
0 Likes
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Hiç bir elektronik cihazı gözünüz ile görmeden ve internetten almayın hocam.
0 Likes
Keremasannn
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
İnternetten bu zamana kadar samsung a32 tab 7fe gibi bir çok eşya aldım sorun çıkmadı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Ucuz etin yahnisi yavan olur derler hocam güvenmeyin.
S23Ultra_Alp
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
kardeşim ne alakası var? s23 Ultra, Note20 Ultra, S20 Fe, A34, galaxy note 8 gibi bir çok cihazımı ve bilgisayarları hep internetten aldım trendyol tarzı sitelerden. asla olumsuz durumlarla karşılaşmadım. Satıcının puanı yüksekse kuşku olmadan alabilirsiniz. paketi açmadan garanti sorgusuda yaparsınız. hatta internet alınan ürünler için iade hakkınızda mevcut. videoya çekil kutu açılımı yapın yeterli.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bilemiyorum hocam güven vermiyor 6000 liralık ürünün 4000 lira gibi gülünç rakamlara satılması
0 Likes
S23Ultra_Alp
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
mağazalarda pahalı olmasınjn sebebi iş yeri masrafı, işçi masrafı ve daha fazlası :).
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Valla hocam kendi tercihine kalmış.
0 Likes
Göktürk25
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Ben aldım 4 bine siyah ama silver öneririm tabi sevk meselesi bu
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Her türlü alınır satıcı yorumları iyise ama w4classic kullanıcısı olarak bana sorarsan alma sebebini hemen açıklayayım örn o paraya mekanik veya quartz bir saat de alabilirsin mekanik saatlerin değerleri düşmezken bu saat 3 bilemedin 5 sene sonra çöp olacak yani sen kırılmazsa kullanmaya kullanırsın belki ama değeri kalmayacak o dönemde nasıl akıllı saatler çıkar o da ayrı bir mevzu, mekanik saatler öyle değil her dönem takabiliyorsun

Benimki sadece öneri günlük hayatta mekanik hiç işine yaramayacak spor aktivitesi vs için alıyorsan bişiy demiyorum elbet 🫡 şimdiden hayırlı olsun