cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung watch 5 44mm

(Topic created on: 01-16-2024 02:40 PM)
293 Views
Defilinka
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar
Watch 5 saatlere ekran kapanırken çıkan sesin kapatılması için güncelleme gelmesi lazım. Gece kokumda uyuyamıyorum; saatimi hareket ettiriyorum ekran açılıyor sonra ekran sönüyor "Çıt!" diye ses çıkıyor. Her hareketimdennsonra çıt çıt çıt, bazen boş bulunup o ses neydi diyorum kendi kendime. Uykumu dağıtıyor. Artık gece kullanamıyorum ve uykumu ölçemiyorum. Acilen şu sinir bozucu sesi kapatmanız gerekiyor!!!!!!!!!!!
7 Comments
özgür_s21fe
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Modlar ve rutinlerden uyku modunu ayarlayın gece onu açıp yatın saat açılmaz
MCT01
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bende öyle bir sorun yok ekran kapanırkrn vs ses cıkmiyor. Benim bildirim sesleri vs titresimde belki ondan olabilir. Siz de bir deneyin isterseniz siesleri titresimr almayı
Defilinka
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Benim de cihazım titreşim modunda
0 Likes
Elomelo
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Bende de watch 5 var ama böyle bir ses yok. Saati seslide mi kullanıyorsunuz? Ben sessizde kullandığım için f.a.r.k etmemiş olabilirim. Gece ekran açılmaması için uyku modu açabilirsiniz ben o şekilde yapıyorum.
Defilinka
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Titreşimde saatim
0 Likes
Nrllh34
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bende watch 5 kullanıyorum ve sessizde hiç ses yok cihazı sessize alıp deneme yapın yine devam ediyorsa servise göndermenizi öneririm
0 Likes
Defilinka
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Sessizde titremiyor, bildirim kaçırıyorum. Titreşimde sadece titremesi lazım, ses de çıkıyor
0 Likes