cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Healt monitor Galaxy Watch 4 İnmiyor

(Topic created on: 07-25-2022 10:36 AM)
380 Views
yusufk122
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galxy Watch cihazıma Samsung Healt monitor uygulamasını indirmek istiyorum. Beni galaxy store yönlendiriyor.  Galaxy store ise uygulamayı cihaza yükleyin diyor. Galaxy Store ise xiaomi redmi note 10 proya inmiyor. Samsung Healt monitor uygulamasını nasıl indireceğim ben.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba yusufk122,

Uygulama, şu an sadece Samsung cihazlarında ( Android 7 ve üstü) kullanılmaktadır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Apk olarak indirmeyi deneyin.
yusufk122
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar

Apk indirdim. Uygulama girer girmez atıyor.

kingkong0
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Hocam uygulamanın saatten güncellenmesi lazım. Beni de direkt galaxy store'a yönlendirmişti. Benim cihazım samsung olduğu için ben indirebildim. Bir de telefon ve saati wifi ağına bağlandığından emin olun bende önce wifi açık değildi bağlayınca çözüldü. Buna rağmen olmuyorsa müşteri temsilcisine danışmanızı öneririm.
yusufk122
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar

ECG uygulamasına girip download app dediğimde telefonda galaxy store sitesine yönlendiriyor. Orası da samsung cihazınız varsa yükleyebilirsiniz diyor.

kingkong0
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Demek ki samsung olmayan bir telefon ile yapılmıyor.
yusufk122
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy Watch 4 cihazımı xiaomi redmi note 10 pro cihazımla birlikte kullanıyorum.  Samsung Health Monitör uygulaması sadece samsung marka cihazlarda kullanılıyormuş. Böyle saçmalık mı olur? Ben saatteki ecg blood pressure uygulamasını samsung marka telefonum olmadığı için kullanamayacak mıyım? Zaten hava durumu uygulaması çalışmıyor. 

Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba yusufk122,

Uygulama, şu an sadece Samsung cihazlarında ( Android 7 ve üstü) kullanılmaktadır.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes