cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy Buds 3 kullananlar sorularımı cevaplayabilir mi?

(Topic created on: 08-11-2024 05:17 PM)
563 Views
Haser
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Anch nasıl? Gerçekten de ortamda ki sesleri kesebiliyor mu ve anch açıkken kulakta rahatsızlık veriyor mu? Anchı kapatabiliyor muyuz? 

Ses kalitesi ile ilgili olumsuz yorumlar okudum, bundan kaliteli veya alternatif kullananlar karşılaştırdıgında gerçekten de ses kalitesi zayıf mi? Ses seviyesi yeterli mi? Ses arttıkça seste bozulma oluyor mu? 
Koşarken veya fitness yaparken düşüyor mu? 
Saatlerce kullanımda diğer kulaklıklara gore ekstra bir ağrı yapıyor mu? 
Şimdiden teşekkürler.🙂
8 Comments
Ezbırcime
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Buds fe var bende tavsiyem gürültü engelleme güzel
0 Likes
Haser
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler ama sony wf-1000xm4, buds 2 gibi kulakliklar da kullandım. Silikonlu larla aram uymuyo rahatsiz ediyorlar.
Giyilebilir Cihazlar
Anc silikonlu kulaklık gibi değil tabi ama silikonsuz olmasına rağmen çok başarılı buldum ben .
Kulakta ağrı yapmıyor, bir kere bütün gün kulağımda durduğu oldu bazen kulağında olduğunu unutuyorsun
Benim kulağımdan hiç düşmedi.
Ses kalitesi muazzam çok iyi
Ses arttıkça bozulma olmuyor
Kısacası ben çok beğendim
Haser
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Çok teşekkürler o kadar yazmışsınsınız eğer yormuş olmayacak isem spor yaparken veya koşarken denediniz mi düşme konusunda? Bunun gibi yüksek seviye olan başka kulaklik kullandınız mı? Ona gore karşılaştırdığınız da yine aynı aynı yorumları mi yaparsiniz?
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Koşarken veya spor yaparken Denemedim henüz ama mesela Yemek yerken kulağımda düşer gibi oldu sanki ama koşarken denerim o zaman söylerim size
Haser
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler, inceleme izledim de inceleyen kişi de anch yok gibi kabul edin diyor. Sanırım sinyal sesi rahatsiz ediyor? Bleep diye onu mu kast ettiniz? Anch engellemesi iyi değil yani?
Sporda hiç düşmedi koşarken diye test izledim videoda düşme durumu kişisel sanırım.
0 Likes
ögeday
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3'ü bilmem de Buds 2 Pro'da bu söylediklerinin hiçbiri yok, çok memnunum, Ses kalitesi de efsane.
0 Likes
Haser
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Silikonlu hocam:/